Ο Προβοκάτορας

Κυριάκο να διαγράψεις τώρα τους Ευρωβουλευτές-Φτάνει η ανεμελιά…

Κυριάκο να διαγράψεις τώρα τους Ευρωβουλευτές-Φτάνει η ανεμελιά…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί άλλο να παραμένει ανέμελος. Δεν πρέπει να το επιτρέψει γιατί εκτίθεται και σιγά-σιγά μπορεί η ζημιά να είναι ανεπανόρθωτη για την εικόνα και την…προσωπικότητά του.

Δεν είναι δυνατόν αυτός να εμφανίζεται πρωτοπόρος, μέχρι και τον Μπάιντεν επηρέασε όπως έγραψε σάιτ που βαρυστομάχιασε από τα κονδύλια του Πέτσα, στη μάχη για την άρση των δικαιωμάτων της πατέντας και οι ευρωβουλευτές του, όχι απλώς να λιποψυχούν, αλλά να πηγαίνουν και στο απέναντι στρατόπεδο.

Δεν μπορεί να αποδέχεται, αυτός να αγωνίζεται υπέρ των συμφερόντων των πολιτών και των φτωχών λαών για φτηνά εμβόλια κατά του Covid-19 και οι ευρωβουλευτές του να τάσσονται υπέρ των κερδών των πολυεθνικών και να καταψηφίζουν την πρόταση για άρση των δικαιωμάτων των πατεντών στο Ευρωκοινοβούλιο.

Δεν μπορεί στην Ελλάδα αυτός να ξεσηκώνει το σύμπαν ότι είναι πρωτοπόρος, αγωνιστής, περίπου σαν Τσε Γκεβάρα για τις πατέντες των εμβολίων και οι ευρωβουλευτές του να τον αδειάζουν τελείως ψυχρά στο Ευρωκοινοβούλιο και να τάσσονται αναφανδόν με τα συμφέροντα των ταξικών σου εχθρών.

Ακου Κυριάκο για το καλό σου. Δεν μπορεί να συμβαίνουν τα προαναφερόμενα και εσύ να παρακολουθείς απαθής. Φτάνει πια η ανεκτικότητα και η…καλοσύνη σου. Οφείλεις να τους διαγράψεις όλους μονοκοντυλιά. Αλλιώς δίνεις πατήματα και σε άλλους βουλευτές, μετά τις Μαριέττα Γιαννάκου και Ολγα Κεφαλογιάννη, να σηκώσουν μπαϊράκι και να σε  αμφισβητήσουν δημόσια και από το βήμα της Βουλής.

Ποιον; Εσένα, τον Μωυσή! Ε, δεν είναι καλά οι άνθρωποι.

Γι΄αυτό γρήγορα Κυριάκο πάρε τη χατζάρα και αποκεφάλισε όποιον σε αμφισβητεί, όποιον παρεξηγεί την ανεμελιά σου. Οποιον συκοφαντεί τον αγώνα σου για το δικαιώματα των φτωχών, κατατρεγμένων και άλλων ανήμπορων και απόκληρων.

Δεν είναι δυνατόν εσύ να προδίδεις την τάξη σου, να προτάσεις τα δασύτριχα σου στήθη στα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που σε έφεραν στην πρωθυπουργία κι΄ αυτοί να σε υπονομεύουν…

Οχι Κυριάκο. Αλλιώς κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς υποκριτής και ψεύτης…

Ο εμβολιασμένος Προβοκάτορας

Απίστευτη υποκρισία με τις πατέντες: Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X