Ο Προβοκάτορας

Αιδώς Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου…

Αιδώς  Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συναντήθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για  μία εθιμοτυπική συνάντηση και όσα είπαν μόνο ως  κοροϊδία ηχούν στα αυτιά της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι βρισκόμαστε σε τροχιά αλλαγών και προτεραιότητα έχουν οι ευάλωτοι.

Και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απάντησε πως μεγάλο στοίχημα είναι η ακρίβεια.

Την ίδια ώρα τα στοιχεία από το ευρωβαρόμετρο δίνουν εκκωφαντικές απαντήσεις:  Για το βιωτικό επίπεδο των πολιτών, το 87% πιστεύει ότι θα υποβαθμιστεί το 2024 το 12% δεν αναμένει αλλαγή ή επίπτωση ενώ το 1% θεωρεί ότι θα βελτιωθεί. Επίσης το 86% δεν μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς στο τέλος του μήνα.

Ακούσατε τίποτα από τον Μητσοτάκη ή την Σακελλαροπούλου για εμάς όλους τους καταραμένους αυτής της χώρας; Οχι ασφαλώς.  Ζώντας στα παλάτια τους που να αντιληφθούν πως ζουν οι ευάλωτοι που ο πρωθυπουργός τους έχει σε προτεραιότητα.

Δεν φτάνει που δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό για τους ευάλωτους,  μας κοροϊδεύει κι΄ από πάνω.

Αιδώς Αργείοι…

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Αλλά κι΄ εσύ πολίτη μου πριν πας στην κάλπη δεν κοιτάς να δεις ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά  για τους ευάλωτους και ποιος  τους τάζει χάντρες και καθρεφτάκια με τα διάφορα pass.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X