Ο Προβοκάτορας

Δημοσκόπηση Marc: Αλήθεια μέχρι πού θα φτάσει η ξεφτίλα πετσοταϊσμένων ΜΜΕ;

Δημοσκόπηση Marc: Αλήθεια μέχρι πού θα φτάσει η ξεφτίλα πετσοταϊσμένων ΜΜΕ;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θαυμάστε παρουσίαση της δημοσκόπησης της Marc για την πορεία της οικονομίας και των οικονομικών των ελληνικών νοικοκυριών. Διαβάστε και βγάλτε συμπέρασμα όχι μόνο για την εγκυρότητα, αλλά και για την εντιμότητα. Βαριά η πρόκληση του… Προβοκάτορα, αλλά επιτέλους ας καταλάβουν τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ ότι δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο, ούτε καταπίνουν αμάσητο ότι σερβίρουν.

Γράφει λοιπόν ο ιστότοπος πασίγνωστου παρουσιαστή της τηλεόρασης: «Το 28,8% των ερωτηθέντων “βλέπει” καλύτερη την πορεία της ελληνικής οικονομίας εντός του 2022, ενώ το 20,8% θεωρεί πως θα είναι καλύτερη η κατάσταση στα οικονομικά του νοικοκυριού.»

Και δεν λέει κουβέντα για εκείνους που τη βλέπουν χειρότερη, παρότι αμέσως μετά παραθέτει το γράφημα με τους αριθμούς.

Που λέτε αυτοί που βλέπουν χειρότερη την πορεία της ελληνικής οικονομίας φτάνουν στο 51,3% έναντι 28,8% εκείνων που τη βλέπουν καλύτερη. Οι πολίτες που βλέπουν χειρότερη την κατάσταση στα οικονομικά του νοικοκυριού είναι υπερδιπλάσιοι εκείνων που τη βλέπουν καλύτερη. Το σκορ είναι 48,3% χειρότερη έναντι 20,8% καλύτερη.

Και προσπαθώ να συγκρατηθώ να μην αναφωνήσω: Μέγιστε Πέτσα με τη λίστα σου τους…ξεβρακώνεις συνεχώς. Δεν ξέρω αν εντέλει θα τα καταφέρω…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X