Ο Προβοκάτορας

Φαινόμενο: Οταν μιλάει ο Αδωνις να προετοιμάζεστε για το αντίθετο-Ιδού η απόδειξη

Φαινόμενο: Οταν μιλάει ο Αδωνις να προετοιμάζεστε για το αντίθετο-Ιδού η απόδειξη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θαυμάστε συνέπεια έργων και λόγων υπουργού ο οποίος χειρίζεται πολλά θέματα και μιλάει για όλα. Και προφανώς απαιτεί να τον εμπιστευόμαστε και να πιστεύουμε τα λόγια του. Μόνο που Αδωνι (περί του Αδώνιδος Γεωργιάδη πρόκειται), συγγνώμη για το φιλικό τόνο, κύριε Γεωργιάδη εσείς αλλάζετε θέσεις πιο γρήγορα και από τα πουκάμισα. Και το κακό για εσάς δεν υπάρχει πλυντήριο να ξεπλένει τις ανακρίβειες, τις αντιφατικές δηλώσεις, τις αστραπιαίες αλλαγές θέσεων.

Να μιλήσουμε για κυβιστήσεις, κωλοτούμπες και άλλα παρόμοια, μάλλον τον αδικούμε τον κύριο υπουργό. Τέτοιος αίλουρος δεν υπάρχει, αφού όταν τελειώνει μία δήλωση την αναιρεί αμέσως μετά με κάποια άλλη. Ομως, κύριε Γεωργιάδη (παραλίγο να σας προσφωνήσω Αδωνι. Συγγνώμη) δεν καταφέρατε ακόμα το τέλειο, το απόλυτο. Να κάνετε ταυτοχρόνως μία δήλωση και την αντίθετή της. Μην απελπίζεστε, όμως, με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρετε. Είσαστε σε καλό δρόμο.

Ας δούμε τώρα τι λέει ο αξιόπιστος κύριος Γεωργιάδης για τους πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία. Σήμερα Σάββατο πρωί-πρωί (για την απογευματινή δήλωση θα σας ενημερώσω αργότερα) είπε : «Είναι παράλογο να μην δοθεί παράταση στην προστασία της πρώτης κατοικίας, καθώς δεν μιλάμε για κανονικότητα στην οικονομία».

Ομως, ο ίδιος ήταν βέβαιος ότι θα δοθεί παράταση στην προστασία
της πρώτης κατοικίας. Στις 20 Μαρτίου διαβεβαίωνε ότι «δεν
χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για τους πλειστηριασμούς » και
συμπλήρωνε πως «θεωρεί παντελώς απίθανο οι τράπεζες ή οι θεσμοί να
ονειρεύονται πλειστηριασμούς αυτές τις ώρες».

Μάλιστα πρόσθετε με στόμφο ότι και τα δικαστήρια είναι κλειστά αυτό το διάστημα. Να όμως
που οι θεσμοί ονειρεύονται πλειστηριασμούς και απορρίπτουν την πρόταση
της κυβέρνησης για επέκταση της προστασίας, ενώ και τα δικαστήρια σε
πείσμα του κυρίου Γεωργιάδη ανοίγουν άρον-άρον στις 27 Απριλίου.
Τυχαίο;

Να ανησυχείτε φίλοι με “κόκκινα δάνεια. Να ανησυχείτε και μάλιστα πολύ όταν ακούτε τον κύριο Γεωργιάδη να αναφέρεται στην προστασία, γιατί αν θυμάστε σας έλεγε για να μην χαλάσουμε τις καρδιές τρέξτε να μπείτε στο νόμο Κατσέλη ως το τέλος του Απριλίου… Δυστυχώς με τους Αδώνιδες τα χειρότερα έρχονται…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X