Ο Προβοκάτορας

Κουμουτσάκος ο ασυναγώνιστος γκαφατζής

Κουμουτσάκος ο ασυναγώνιστος γκαφατζής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το να διαπράττεις μία γκάφα θα μπορούσε να πει κανείς πως ανθρώπινα είναι τα λάθη και να συγχωρεθεί. Να κάνεις, όμως, δύο γκάφες για το ίδιο θέμα, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ευφυής αντιμετώπιση του θέματος. Φαντάζομαι θα συμφωνείτε κύριε Κουμουτσάκο.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθειά του να πολιτικοποιήσει, υπέρ της Νέας Δημοκρατίας φυσικά, την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού με θύμα τη 12χρονη, έγραψε χθες στο twitter: «Πάλι καλά που το ανθρωπόμορφο τέρας του Κολωνού, θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, όπως θα ίσχυε με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ».

ΓΙώργος Κουμουτσάκος

Μετά τον σάλο που ακολούθησε, καθώς ο βιασμός δεν ήταν ποτέ πλημμέλημα, ο κ. Κουμουτσάκος διέγραψε την ανάρτησή του και επανήλθε σήμερα.

Όχι δριμύτερος, πάντως, όπως ο ίδιος νόμιζε, καθώς υπέπεσε σε ένα γκάφα.

«Όφειλα να ανακαλέσω& να διορθώσω το ανακριβές tweet το οποίο & διέγραψα. Η αλήθεια είναι ότι στο απεχθές έγκλημα του βιασμού μετά την αλλαγή του Ποιν. Κώδικα απ’ τη Νέα Δημοκρατία ο δράστης αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και ισόβια. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε!!!», έγραψε με θάρρος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

 

Μόνο που δυστυχώς για τον ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, υπερψήφισε το σχετικό άρθρο, το άρθρο 71 δηλαδή του ν.4855/2021.

πρακτικά

Υστερα απ΄ αυτό κύριε Κουμουτσάκο να ελέγξετε τις πηγές και τους πληροφοριοδότες σας. Εκτός κι΄αν η πρωτοβουλία σας ανήκει εξ΄ ολοκλήρου, οπότε το βραβείο του γκαφατζή το κερδίζετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Είστε ασυναγώνιστος…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X