Πολιτική

Άγριος καβγάς Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου: «Αλήτη, να ανακαλέσεις, θα σου κάνω μήνυση»

Άγριος καβγάς Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου: «Αλήτη, να ανακαλέσεις, θα σου κάνω μήνυση»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Kontra, αναφέρθηκαν στο θέμα των υποκλοπών. Ο γαλάζιος βουλευτής πήρε παραμάσχαλα τη γραμμή του Μαξίμου ήταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος στην αντιπαράθεσή του με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Kontra δεν άντεξε τις αποκαλύψεις.

Όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος παρέθετε τα επιχειρήματά του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του είπε ότι το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πολιτικό σύστημα, έχουν βάλει «βόμβα» στα θεμέλια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε στον Δημήτρη Τζανακόπουλο: «Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση», ζητώντας μάλιστα να σταματήσει τους τραμπουκισμούς.

Τότε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε: «Έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε», με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να αντιτείνει, λέγοντάς του να κόψει αυτήν την προβοκατόρικη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει στα κανάλια αυτές τις μέρες, χαρακτηρίζοντάς τον «τραμπούκο».

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος διερωτήθηκε ακόμη: «Είστε δεκανέας, τι είστε. Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τότε απάντησε: «Τα δικά σας αίσχη τα ξέρετε;», ρώτησε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον ρωτά «Ποια είναι τα δικά μας αίσχη;».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τότε, επιδόθηκε σε κρεσέντο ψεμάτων λέγοντας: «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε; Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνετε», είπε προκαλώντας την έκρηξη του Δημήτρη Τζανακόπουλου: «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο, που θα πεις ότι τα έπαιρνα. Αλήτη, να ανακαλέσεις. Δεν ντρέπεσαι λίγο που τολμάτε να μιλάτε για λεφτά έχετε μιζώσει όλη τη χώρα και τολμάτε να μιλάτε για λεφτά έχετε καταλυσει το πολίτευμα και τολμάτε να μιλάτε για λεφτά. Θα σου κάνω μήνυση και θα ανακαλέσεις. Έχετε καταλύσει το πολίτευμα και τολμάτε και μιλάτε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X