Ο Προβοκάτορας

Ο Αδωνις και η Ευγενία επισκιάζουν τον Κυριάκο και τη Μαρέβα και το φωνάζουν…

Ο Αδωνις και η Ευγενία επισκιάζουν τον Κυριάκο και τη Μαρέβα και το φωνάζουν…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν τον Κυριάκο αδιαμφισβήτητο νικητή των εκλογών, μέσα στην Ν.Δ. όμως, φαίνεται ότι τον έχουν ξεγράψει.

Μέχρι σήμερα, μόνον ο Δένδιας έβγαινε ανοιχτά και έκανε πρωθυπουργικές εμφανίσεις, αφανίζοντας πλήρως το όνομα «Μητσοτάκης» από όλες τις παρεμβάσεις του.

Αυτό όμως που έκανε ο Άδωνις, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Η απίστευτη ανάρτηση του Άδωνι που εξαφανίζει το ζεύγος Μητσοτάκη

Για την ακρίβεια, είναι το χειρότερο χτύπημα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το πιο φρικτό χτύπημα. Το πιο άνανδρο.

Διότι, μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως το πιο δημοφιλές ζευγάρι της πολιτικής σκηνής, είναι αναμφισβήτητα ο Κυριάκος με την Μαρέβα.

Εκεί ακριβώς χτυπάει ο Άδωνις με αυτό το τρομερό χτύπημα: Το πρωθυπουργικό ζεύγος!

Το ζεύγος Γεωργιάδη δηλώνει πλέον ευθέως ότι είναι το πιο δημοφιλές ζευγάρι της πολιτικής σκηνής. Τέρμα οι ευγένειες από τον Άδωνι. Τίτλοι τέλους για την παντοδυναμία του Κυριάκου, διότι ο Άδωνις σε ένα πράγμα δεν έχει πέσει έξω στη ζωή του: Στο να προβλέπει που θα κάτσει η μπίλια…

Πηγή: newsbreak.gr

Και καλά ο Κυριάκος θα μπορούσε να κάνει ακόμα και τα στραβά μάτια αν χρειάζεται τον Αδωνι να διατηρήσει την καρέκλα του. Η Μαρέβα όμως, θα συγχωρήσει τέτοιο ατόπημα; Να έρχεται δεύτερη πίσω από την Ευγενία; Μπορεί να το καταπιεί;

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X