Ο Προβοκάτορας

Ο Καλλιάνος «είδε»… πορνό 17χρονης και μας το λέει δημόσια (pics)

Ο Καλλιάνος «είδε»… πορνό 17χρονης και μας το λέει δημόσια (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μία εμετική ανάρτηση επέλεξε ο Γιάννης Καλλιάνος να τοποθετηθεί για την υπόθεση Σεμέδο ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας.

Ο βουλευτής της ΝΔ σε ρόλο δικαστή αθώωσε τον διάσημο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ισχυριζόμενος πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία του βιασμού, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τον Πορτογάλο παίκτη.

Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ είχε το θράσος να διαγράψει την ανάρτησή του μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, προσπαθώντας με νέα του ανάρτηση, να τροποποιήσει όσα είπε νωρίτερα, διαψεύδοντας ουσιαστικά τον ίδιο του τον εαυτό χωρίς ίχνος ντροπής.

Όλοι μείναμε με ανοιχτό το στόμα όταν είδαμε την αθλιότητα του Καλλιάνου να δικάζει ένα κορίτσι και να μιλά με σεξιστικά υπονοούμενα, ενώ αθωώνει τον Σεμέδο.

Αυτό που δεν είδαμε με την πρώτη ανάγνωση της ανάρτησης του θα μας αφήσει περισσότερο άφωνους…

Ο βουλευτής της ΝΔ στην ανάρτηση εκτός ότι λοιδορεί την 17χρονη καταγγέλλουσα βιασμού παραδέχεται δημόσια και ότι παρακολούθησε βίντεο με πορνό ανηλίκου παρά τη συναίνεσή του.

«Επίσης κυκλοφορεί και ένα βίντεο στο διαδίκτυο που φαίνεται πόσο τελικά ο αθλητής “βιάζει” τις ανήξερες κοπέλες (από ντροπή δεν το ανεβάζω)», λέει ο Καλλιάνος σε απόσπασμα της ανάρτησης του.

Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας…

Αλλά θα μου πείτε εδώ δεν παρενέβη όταν άλλος βουλευτής της ΝΔ «ψώνιζε» 17χρονα κορίτσια για να καλύπτει τα βίτσια του.

Δείτε την ανάρτηση Καλλιάνου

Ο Αλέξης Κούγιας άστραψε και βρόντηξε κατά του Γιάννη Καλλιάνου

Ο μόνος που θα πάει νομικά τον Καλλιάνο είναι ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπόθεση της 17χρονης.

Χθες μετά την χυδαία ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, άστραψε και βρόντηξε…

Σε ανακοίνωση του είπε:

«Σήμερα, έμαθα ότι βουλευτής του κοινοβουλίου και συγκεκριμένα ο κος Καλλιάνος προέβη σε μια απαράδεκτη ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που αφορά στην εντολέα μου και αναδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος, που κυρίως είναι το χαμηλότατο επίπεδο, είτε ηθικό, είτε γενικότερα κοινωνικό και μορφωτικό των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου τα τελευταία χρόνια».

Συνέχισε λέγοντας:

«Τα υπόλοιπα και ειδικά για κάποιους “αλητάμπουρες” και τον Καλλιάνο θα τα πούμε τόσο στα Δικαστήρια, που θα κληθούν να λογοδοτήσουν για να αποζημιώσουν το θύμα, όσο και στο ΜΟΔ Αθηνών, που θα είμαστε, τόσο το θύμα, όσο κι η μητέρα της αλλά κι εγώ, ώστε να μπορούμε κι εμείς να εξετάσουμε τους κατηγορουμένους, αλλά και τη “φίλη” της και ερωτική σύντροφο του Σεμέδο, η οποία στη νέα της κατάθεση στην κα Ανακρίτρια προσπάθησε να κάνει το “άσπρο-μαύρο”».

Τέλος πέταξε και την βόμβα:

«Θέλω να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου εκφράζοντας την απορία μου για το πώς δεν πήρε θέση κανείς στην υπόθεση αυτή από αυτούς που διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα των γυναικών και θυμάτων βιασμού.

ΥΓ: Να είναι βέβαιοι όλοι αυτοί οι «αλητάμπουρες» και ειδικά ο γνωστός αρχιεκβιαστής αρχηγός τους με τη βίλα στην Εκάλη, ότι τους περιμένουν μηνύσεις και αγωγές για το δημόσιο διασυρμό του 17χρονου θύματος.

Οποιοδήποτε 17χρονο κορίτσι μπορεί να δημοσιοποιεί φωτογραφίες με μαγιό, ακόμη και σε προκλητικές στάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να το βιάσει».

Το twitter οργιάζει

https://twitter.com/El_Tsi/status/1434129640147324936

https://twitter.com/KrystalleniaMan/status/1434130250196213764

https://twitter.com/KrystalleniaMan/status/1434130869606916102

https://twitter.com/Kay_eL_eM/status/1434131842458914821

Καμία τοποθέτηση της ΝΔ

Πάντως η ΝΔ μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος για την ανάρτηση Καλλιάνου παρά το σάλο και παρά την ανάρτηση που χρήζει παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο εκνευρισμένος Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X