Ο Προβοκάτορας

Ο βιαστής των Πετραλώνων και ο βιασμός της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία

Ο βιαστής των Πετραλώνων και ο βιασμός της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η “ομάδα της αλήθειας” είναι άξια συγχαρητηρίων. Είναι πρωταθλήτρια στη διαστρέβλωση της αλήθειας. Το σπορ στο οποίο διακρίνεται το εξάσκησε άλλη μία φορά με αφορμή τον βιασμό της 50χρονης στα Πετράλωνα από τον 35χρονο Βούλγαρο.
Βγήκαν που λέτε τα παλικάρια της “ομάδας της αλήθειας” και κατηγόρησαν τον Νίκο Παρασκευόπουλο και τον ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του βιαστή.

Μόνο που η αλήθεια είναι η εξής:  Ο βιαστής στα Πετράλώνα είχε πράγματι βεβαρημένο παρελθόν, είχε φυλακιστεί για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020 με το νόμο της ΝΔ που αντικατέστησε το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο νόμος Παρασκευόπουλου αντικαταστάθηκε έτσι κι αλλιώς από το νόμο Κοντονή το 2017 και στη συνέχεια από το νόμο Μητσοτάκη τον Αύγουστο του 2019.

Επίσης, ο νόμος Παρασκευόπουλου για τους αποφυλακισμούς εξαιρούσε τα ειδεχθή εγκλήματα, μεταξύ των οποίων και τον βιασμό. Άρα ο βιαστής των Πετραλώνων δεν θα είχε αποφυλακιστεί αν δεν άλλαζε το νόμο επί το ευνοϊκότερο η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Αυτή είναι η αλήθεια και εμμέσως την αποδέχτηκαν τα παλικάρια της “ομάδας της αλήθειας” κατεβάζοντας άρον-άρον την ανάρτηση όταν ο Νίκος Παρασκευόπουλος τους απείλησε με αγωγή.

Λέτε τώρα οι σωματοφύλακες της Μητσοτακικής αλήθειας να επιτεθούν στον υπουργό Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισε νέο νόμο τον Αύγουστο του 2019.

Θα πρόκειται για την μεγαλύτερη προβοκάτσια. Πιο μεγάλη και από αυτές που μπορεί να κάνει ο Προβοκάτορας του eretikos.gr
Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X