Ο Προβοκάτορας

Οι κυβερνώντες πιστεύουν ότι τρώμε σανό και μας το σερβίρουν σε αφθονία…

Οι κυβερνώντες πιστεύουν ότι τρώμε σανό και μας το σερβίρουν σε αφθονία…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το δούλεμα πάει σύννεφο. Νομίζουν ότι τρώμε σανό. Και δικαιολογημένα να το νομίζουν, αφού με όσα έκαναν στην πρώτη τετραετία, όχι μόνο δεν υποχώρησαν, όχι μόνο δεν πλήρωσαν τις συνέπειες, αλλά οι ψηφοφόροι τους επιβράβευσαν. Ε, κι΄ αυτοί μας σερβίρουν το νέο όραμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα προθέσεις και τα σχέδιά τους. Μας δουλεύουν κανονικά. Και καλά κάνουν, αφού δεν μάθαμε το μάθημά μας, που θα έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Αν δυσπιστείτε διαβάστε πως περιέγραψε το όραμα ο Νίκος Παπαθανάσης:

«Είναι το όραμα μιας ισχυρής κοινωνίας, συμπεριληπτικής, που δεν επιτρέπει να μείνει κανένας και καμία αόρατος στο ραντάρ της κοινωνικής συνοχής, και δίνει ίσες ευκαιρίες σε κάθε πολίτη. Αυτή είναι και η μεγάλη πρόκληση της νέας αρχής. Να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο θετικό βήμα που καταφέραμε στην προηγούμενη τετραετία, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, να μη συμβιβαστούμε με αντιλήψεις που μας κρατάνε πίσω, να πάμε πιο γρήγορα εκεί που αξίζουμε πραγματικά.»

Θα έλεγα μακάρι να υλοποιούσαν όσα αναφέρει ο Νίκος Παπαθανάσης και θα τους χειροκροτούσα. Μόνο, που θα κάνουν εντελώς τα αντίθετα. Τα πάντα τα προορίζουν για τα δικά τους παιδιά και κυρίως τους Ελληνες ολιγάρχες. Ολοι οι υπόλοιποι θα μείνουμε αόρατοι από το ραντάρ θέλουμε δεν θέλουμε. Μόνο να ανοίξουμε τα μάτια και να βάλουμε μυαλό αυτή τη φορά, αγαπητοί μου…κοψοχέρηδες.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X