Ο Προβοκάτορας

Προσοχή κυκλοφορούν ΜΜΕ που λερώνουν…

Προσοχή κυκλοφορούν ΜΜΕ που λερώνουν…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προσέξτε γιατί λερώνουν. Αν θέλετε να είστε καθαροί, αλλά και να τη βγάλετε καθαρή, προσοχή στην επιλογή του μέσου ενημέρωσης από το οποίο ενημερώνεστε. Και για να μην κουράζεστε να ψάχνετε δεν έχετε παρά να εντρυφήσετε στη “μαγειρεμένη” λίστα Πέτσα με τα 20 εκατ. ευρώ και θα διαπιστώσετε ότι τα πιο φανατικά είναι και τα πιο “μπουκωμένα”.

Θα διαβάσετε για παράδειγμα να σαλπίζουν “πολιτικός σεισμός από τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα”. Και γιατί παρακαλώ πολιτικός σεισμός μόνο από τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα; Οι αποκαλύψεις από τον κοριό της ΕΥΠ για πρώην υπουργό της ΝΔ και άλλα πολιτικά μπουμπούκια που διέπρατταν το αδίκημα της παιδεραστίας, που συναλλάσσονταν με νονούς της νύχτας, βαρυποινίτες και άλλα κακοποιά στοιχεία, δεν προκαλούν πολιτικό σεισμό; Οι αποκαλύψεις για δικαστές που λαδώνονταν, δεν προκαλούν πολιτικό σεισμό;

Οχι ρε eretike τί είναι αυτά που λες. Πότε, που αποκαλύφθηκαν αυτά που αναφέρεις. Μπα, δεν υπάρχουν, δεν γίνονται τέτοια πράγματα στη χώρα μας. Και εξάλλου, ο Καλογρίτσας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Και τι αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη για όσα ο Καλογρίτσας καταγγέλλει;

Τίποτα ακόμα.

Και προκαλείται πολιτικός σεισμός;

Αμέ.

Το τελευταίο δεν ακούστηκε πολύ καθαρά από το “μπουκωμένο” από τα 20 εκατ. του Πέτσα ΜΜΕ.

Α, να χαθείτε αχρείοι…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X