Οικονομία

Σπεύσατε! Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» για όλη τη χώρα!

Σπεύσατε! Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» για όλη τη χώρα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα, Τρίτη 17.04.2018 ενεργοποιείται εκ νέου η δυνατότητα επεξεργασίας αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Μέχρι την Παρασκευή είχαν υποβληθεί οριστικά 42.035 αιτήσεις ενώ επιπλέον 13.881 ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης, κάτι που θα μπορούν να πράξουν από σήμερα.

Δεδομένης της απόφασης για διπλασιασμό των πόρων του Προγράμματος, υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης του συνόλου των περίπου 56.000 ενδιαφερομένων.

“Διπλό” Εξοικονομώ κατ’ οίκον με απόφαση Σταθάκη

Τον διπλασιασμό του προϋπολογισμού για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» στα 700 εκατ. ευρώ, από 350 εκατ., ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Νέος ισχυρός παίκτης αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά του καφέ!

Σημειώνεται ότι όσον αφορά στα παράβολα των ενεργειακών επιθεωρητών, με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος-Ενέργειας, καθώς και του διοικητή ΑΑΔΕ, καθορίζεται η διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρησης παραβόλου κατά την εγγραφή φυσικών και νομικών προσώπων στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών και κατά την υποβολή των ενεργειακών επιθεωρήσεων στο Αρχείο Επιθεωρήσεως Κτιρίων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X