Οικονομία

Τι απαντά ο Σάκης Τανιμανίδης στα δημοσιεύματα για φοροδιαφυγή

Τι απαντά ο Σάκης Τανιμανίδης στα δημοσιεύματα για φοροδιαφυγή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ο Σάκης Τανιμανίδης φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα, να μη δήλωνε τα χρήματα που έπαιρνε από εταιρείες για την πώληση ή προώθηση διαφημιστικών προϊόντων στο instagram και να “πιάστηκε” στη δαγκάνα της ΑΑΔΕ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ως ο παρουσιαστής-influencer ο οποίος φέρεται ότι δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων στα social media ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης. Κατά τις ίδιες πηγές, ο Σάκης Τανιμανίδης, που χρεώνει από 5.000 έως 8.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση, φέρεται να έσπευσε να κάνει ρύθμιση οφειλών στην εφορία, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν και για τη δραστηριότητά του πριν το 2020.

Ο παρουσιαστής και το περιβάλλον του από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση απέφυγε να τοποθετεί είτε με δηλώσεις στις κάμερες είτε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιλέγοντας να μην δοθεί συνέχεια στο ντόρο που προκλήθηκε.

«Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη φοροδιαφυγή του Σάκη Τανιμανίδη»

Σήμερα όμως η εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA μετέφερε την απάντηση της πλευράς Τανιμανίδη που όχι μόνο διαψεύδει το εν λόγω δημοσίευμα αλλά και δίνει στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη με τον έλεγχο της εταιρείας και την επιβολή προστίμου.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή  το πρωινό της Τετάρτης, ο παρουσιαστής κλήθηκε να πληρώσει ένα πρόστιμο που αφορά στην εταιρεία παραγωγής του «World Party», με το ποσό να είναι μεταξύ 10 και 30 χιλιάδων ευρώ.  «Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο».

Παράλληλα στην εκπομπή προβλήθηκαν και οι δηλώσεις της κουμπάρας του Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα, Μαρίνα Βερνίκου, που ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύουν τα δημοσιε΄ύματα για φοροδιαφυγή του Σάκη Τανιμανίδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X