Το παιχνίδι των Σκοπιανών με τις γουρούνες…

Εχουν πλάκα οι Σκοπιανοί. Εκεί που όλοι είμαστε σίγουροι ότι ο Ζόραν Ζάεφ και ο Νίκολα Δημητρόφ «σφάζονται»  για τη συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα των Σκοπίων (μάλιστα ο Ζάεφ είχε κάνει και δηλώσεις με υπονοούμενα μετά από ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που έχει επικεφαλής τον Νίκολα Δημητρόφ), οι δύο άντρες όχι μόνο δεν τσακώνονται, αλλά είναι και κολλητοί.

Για να αποδείξουν τη στενή και αδιατάρακτη φιλία, επιστράτευσαν και κόλπα αμερικάνικου πολιτικού μάρκετινγκ, αλλά προσαρμοσμένα στα επίπεδα της ΠΓΔΜ, δηλαδή λίγο αφελή, λίγο άτεχνα και ολίγον ναΐφ θα λέγαμε. Ναι, αλλά έχει και μία αγνότητα, όπως ταιριάζει στις άδολες σχέσεις.

Δικαιολογείστε τους δεν προλάβαιναν να φέρουν κανένα αστέρι από τις ΗΠΑ. Ετσι, το έκαναν με φίλιες δυνάμεις, οπότε το αποτέλεσμα βγήκε όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες.

Αρχικά φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τις γυναίκες τους σε πάρκο της Στρούμιτσα.  Εκεί ο Ζάεφ ήταν δήμαρχος πάνω από 10 χρόνια. Μετά είπαν να κάνουν κάτι πιο δυναμικό. Πήραν από μία γουρούνα και ξαμολήθηκαν στους δρόμους. Δεν πρόσεχαν όμως και τους πήραν χαμπάρι οι…. παπαράτσι των Σκοπίων. Και έβγαλαν την είδηση της στενής και αδιατάρακτης σχέσης αφού τους απαθανάτισαν να παίζουν σαν μικρά παιδιά που τους συνδέει στενή φιλία.

Μετά τη φωτογράφιση άντε να καταφέρει ο Νίκος Κοτζιάς να ρίξει μπηχτές και να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα σε Ζάεφ και Δημητρόφ.

Σε έφαγαν οι… γουρούνες Νίκο.

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ