Πολιτική

Για διαστρέβλωση κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας, για το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή (vid)

Για διαστρέβλωση κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας, για το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας κάνει λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας, σχετικά με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο σε κέντρο διασκέδασης, παρουσία του ιδιοκτήτη του “Αγία Ζώνη ΙΙ”.

Το δημοσίευμα στα parapolitika που συνόδευε το βίντεο, έλεγε μεταξύ άλλων: Ωστόσο, η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, είναι το γεγονός ότι το… ξεσάλωμα του υπουργού λαμβάνει χώρα μόλις λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου του 2017, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Θεόδωρου Κουντούρη!

Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο υπουργός Ναυτιλίας ήταν μεταξύ των εκλεκτών παρευρισκόμενων στην… κρασοκατάνυξη που διοργάνωσε ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη 2», στο γνωστό Ammos της παραλιακής, με αφορμή την γιορτή του, καλώντας όλους τους… δικούς του ανθρώπους!

http://https://www.youtube.com/watch?v=uxOElLAaQCk

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας:

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ = Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΟ Σύνδεσμος των εκατοντάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας διαμαρτύρεται με το πιο ηχηρό τρόπο για την κατάφωρη στρέβλωση της πραγματικότητας που επιχειρείται από τα Παραπολιτικά προκειμένου να σπιλώσουν και να εξοντώσουν πολιτικές προσωπικότητες και να προωθήσουν τους αναμολόγητους στόχους τους.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το σωματείο μας Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση στο κέντρο ΑΜΜΟΣ στην Λ.Ποσειδώνος. Στην εκδήλωση όπως συνηθίζουμε καλούμε τον εκάστοτε υπουργό Ναυτιλίας, τους Δημάρχους της ευρύτερης περιοχής Πειραιά ,με τους οποίους βρισκόμαστε και συνεχή συνεργασία για τα προβλήματα κλάδου. Στην φετινή μας εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο νυν υπουργός κος Κουρουμπλής.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η αισχρή διαστρέβλωση της πραγματικότητας δηλητηριάζει την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας και αναδεικνύει την ποταπότητα αυτών που μετέρχονται με τέτοια μέσα και μεθόδους. Το δε βίντεο με τον χορό του υπουργού προέκυψε μετά από την ανταπόκριση του υπουργού στο κάλεσμα του προέδρου του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ να τιμήσει την εκδήλωσή μας με έναν χορό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X