Ελλάδα

Επίθεση σε ΑμΕΑ για μια θέση παρκινγκ!

Επίθεση σε ΑμΕΑ για μια θέση παρκινγκ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα απίστευτο, περιστατικό έλαβε μέρος πριν λίγες μέρες σε χώρο στάθμευσης έξω από super market στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν γυναίκα οδηγός επιτέθηκε και χειροδίκησε σε ΑμΕΑ που της έκανε παρατήρηση ότι έχει καταλάβει θέση στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με το flashnews.gr o καβγάς ξεκίνησε μεταξύ ενός ατόμου που δικαιούται θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ και μιας γυναίκας οδηγού η οποία όχι μόνο πάρκαρε παράνομα αλλά χειροδίκησε σε βάρος του πρώτου αφού πρώτα τον είχε ειρωνευτεί.
Το επεισόδιο μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο του παιδιών, τα οποία ταραγμένα έκλαιγαν.
Όπως καταγγέλλει στο Flashnews.gr, το θύμα αυτής της ιστορίας, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Ικάρου.
Εκεί, είδε ότι γυναίκα οδηγός, είχε κάνει κατάληψη στο χώρο και όταν της είπε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη αρνήθηκε να αποχωρήσει ως όφειλε, ενώ με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ , κάτι που δεν ισχύει.

Πηγή: Flashnews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X