Ελλάδα

Μισό ευρώ το χλμ για φιλανθρωπικό σκοπό στον «τρέξε χωρίς τερματισμό»

Μισό ευρώ το χλμ για φιλανθρωπικό σκοπό στον «τρέξε χωρίς τερματισμό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μισό ευρώ για κάθε χιλιόμετρο θα μπορεί να «κερδίσει» για φιλανθρωπικό σκοπό κάθε ένας από τους συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Τρέξε χωρίς τερματισμό», που θα διαρκέσει 50 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης από τις 21 ως τις 23 Σεπτεμβρίου. Όσο περισσότερα χιλιόμετρα καταγραφούν, τόσο περισσότερα χρήματα θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν ως οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης» του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, τους Φίλους «Μέριμνας» Θεσσαλονίκης και την εθελοντική δράση του ΣΚΑΪ «όλοι μαζί μπορούμε».

«Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2014. Ήταν μια ωραία προσπάθεια μαζί με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τον αθλητικό σύλλογο “Ερμή”, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Και είναι πολύ διαφορετικό, δεν είναι ένας μαραθώνιος, είναι ένας υπερμαραθώνιος, ένας κοινωνικός αγώνας καθαρά» τόνισε, σε συνέντευξη Τύπου, ο εμπνευστής του αγώνα δρόμου, επικεφαλής επικοινωνίας και τύπου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, Γιάννης Νικολάου.

Κάλεσμα σε όλους τους Θεσσαλονικείς και τους κατοίκους και επισκέπτες της βόρειας Ελλάδας να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου απηύθυνε ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης, επισημαίνοντας ότι όσο περισσότεροι είναι εκείνοι που θα τρέξουν ή απλά θα περπατήσουν τη διαδρομή του ενός χιλιομέτρου από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το “Μακεδονία Παλλάς” και πίσω, τόσο περισσότερα χιλιόμετρα θα διανυθούν συνολικά και τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό που θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Παρών στον αγώνα θα είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης που επικοινώνησε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με τους διοργανωτές, από την Οδησσό όπου βρίσκεται. Στη διοργάνωση συμμετέχουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενώ το εγχείρημα υποστηρίζουν η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο αθλητικός σύλλογος «Ερμής», το Καυταντζόγλειο Στάδιο και πολλοί χορηγοί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X