Πολιτική

Στα «μαχαίρια» Ανδρουλάκης – Παπανδρέου

Στα «μαχαίρια» Ανδρουλάκης – Παπανδρέου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Σε διευκρινήσεις σχετικά με δηλώσεις του προχώρησε ο ευρωβουλευτής της ΔΗΣΥ και υποψήφιος για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει: 
«Κάποιοι κύκλοι, με προφανή σκοπιμότητα, απομόνωσαν και παραποίησαν τμήμα της ομιλίας μου στην Κηφισιά.

Σε συγκεκριμένο blog έγραψαν: “Έγιναν τρομερές πολιτικές επιλογές την περίοδο 2010 – 2012, γιατί όταν συγκυβερνάς με τον Καρατζαφέρη χωρίς να υπάρχει κοινοβουλευτικός λόγος, πρέπει να απολογηθείς στο λαό”.

Ακολουθεί το απόσπασμα της ομιλίας μου: Κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν γιατί το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να συγκυβερνήσει και με τον Γ. Καρατζαφέρη, παρά το γεγονός ότι δεν συνέτρεχε κανένας κοινοβουλευτικός λόγος.

Επίσης, ένα χρόνο μετά, κι ενώ ο ελληνικός λαός ζητούσε αξιοκρατία και διαφάνεια, διαμοιραζόταν το κράτος με το 4 – 2 – 1 (Νέα Δημοκρατία – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ).”

Και οι δύο αυτές επιλογές προκάλεσαν τον δημοκρατικό κόσμο της παράταξης.

Είναι, επίσης, προφανές ότι τα λεγόμενά μου δεν αφορούν μόνο μία κυβερνητική περίοδο της παράταξης.

Τα συμπεράσματα δικά σας…»

https://www.facebook.com/androulakisnikosgr/posts/878329632342607

Κύκλοι του πρώην Πρωθυπουργού απάντησαν στο Νίκο Ανδρουλάκη (σ.σ. άλλη μια αποδειξη ότι στηρίζουν Φώφη Γεννηματά )

«Δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά έχει ειπωθεί από τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη (σ.σ. παρόλα αυτά σχολίασαν). Επομένως κανένα σχόλιο επ αυτού. Επί της ουσίας και για την ιστορική πραγματικότητα, ο κ. Καρατζαφέρης μπήκε στη κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, μετά την άρνηση του κ. Σαμαρά να συμμετέχει αν δεν έμπαινε ο κ. Καρατζαφέρης.

Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Το γνωρίζουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς θα έπρεπε να εγκαλείται ο κ. Σαμαράς από τον κ. Ανδρουλάκη. Ας ερωτηθεί ο κ. Ανδρουλάκης, πως είναι δυνατόν στελέχη, όπως ο ίδιος, του τότε κυβερνώντος κόμματος, να μην ξέρουν την ιστορία του κόμματος και της χώρας και μάλιστα για την πιο κρίσιμη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών. Είναι να απορεί κανείς!», ανέφεραν.

Να θυμίσουμε ότι η πλευρά Παπανδρέου δεν πολυσυμπαθεί το Νίκο Ανδρουλάκη από την περίοδο του 2007 όταν ο επικεφαλής της Νεολαιας του ΠΑΣΟΚ, τότε είχε ταχθεί κατά του Γ. Παπανδρέου και υπερ του Ευ. Βενιζέλου .

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X