Πολιτική

Συγγενής του Κουρουμπλή η γυναίκα που προκάλεσε σάλο στη Βουλή, με τις γκριμάτσες και τα γέλια της

Συγγενής του Κουρουμπλή η γυναίκα που προκάλεσε σάλο στη Βουλή, με τις γκριμάτσες και τα γέλια της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ερωτηθείς, παραδέχθηκε πως η γυναίκα που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσε την αντιπολίτευση με τη συμπεριφορά της, είναι συγγενής του (ανιψιά του).

Ο κ. Κουρουμπλής ερωτώμενος για το θέμα απάντησε: «Δεν έχω δικαίωμα να έχω ένα άτομο της εμπιστοσύνης μου, δίπλα μου;».

Όλα ξεκίνησαν χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας, την ώρα που ήταν στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Γιατί γελάτε κυρία μου, σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε ας βγείτε έξω», είπε κάποια στιγμή οργισμένος ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στη συγγενή του υπουργού.

Τη στάση της επέκρινε σε πολύ έντονο ύφος και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς «πού βρίσκεστε κυρία μου, στο muppet show βρίσκεστε; Στο ελληνικό κοινοβούλιο βρίσκεστε», ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της από την αίθουσα.

Ενώ λίγο αργότερα, η σύμβουλός του σηκώθηκε από τη θέση της και επέλεξε να περάσει ακριβώς πίσω από τον υπουργό Ναυτιλίας την ώρα που μιλούσε στο βήμα, αντί να αποχωρήσει από την αίθουσα, κατεβαίνοντας από τα σκαλιά που βρίσκονται δίπλα στα υπερυψωμένα έδρανα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X