Ελλάδα

Υποψήφιος ο Καμίνης για την προεδρία της Δημ. Συμπαράταξης

Υποψήφιος ο Καμίνης για την προεδρία της Δημ. Συμπαράταξης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία της Κεντροαριστεράς κόντρα στη Φώφη Γεννηματά φέρεται να έλαβε ο Γιώργος Καμίνης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μετά από προτροπή του Νίκου Αλιβιζάτου.
Συνεργάτες του δημάρχου επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Καμίνης ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση του χώρου της Κεντροαριστεράς και δεν διαψεύδουν ότι είναι έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την προεδρία της ΔΗΣΥ κόντρα στη Φώφη Γεννηματά.
Επισημαίνουν πάντως, ότι η πιθανή υποψηφιότητά για την προεδρία της ΔΗΣΥ δεν επηρεάζει τα καθήνοντά του ως δημάρχου Αθηναίων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι προϋποθέσεις που θέτει ο κ. Καμίνης για να κατέλθει ως υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΣΥ είναι να υπάρχει διαφάνεια, να ακολουθηθούν ανοιχτές διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου και να μην τεθούν ασφυκτικές προθεσμίες.
Όπως είναι γνωστό η εκλογή αρχηγού στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα γίνει από τη βάση τον Οκτώβριο με ανοιχτές διαδικασίες. Πριν από την εκλογή του αρχηγού της Συμπαράταξης από τη βάση, θα προηγηθεί το φθινόπωρο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
*Φωτο- Αρχείο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X