Πολιτική

Ο Κασσελάκης στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά

Ο Κασσελάκης στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προς έκπληξη των παρευρισκόμενων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το απόγευμα της Τρίτης (13/2) πήγε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;».

Στην εκδήλωση μετέχουν οι Δ. Τεμπονέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Παρόντες είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Αντώνης Κοτσακάς, Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θεμιστοκλής Μαμουλίδης, Σπύρος Δανέλλης, Γ. Ιωακειμίδης, από τη Νέα Αριστερά ο πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Δ. Βίτσας, από το ΠΑΣΟΚ οι Γ. Μπουλμπασάκος, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουσελάς, η τομεάρχης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Άννα Παπαδοπούλου, η Μαριέττα Αντωνοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής Πάνος Τρυφιάτης, οι συνδικαλιστές Ασπιώτης και Λεβέντης (πρ. ΟΣΕ), ο πρώην βουλευτής Παν. Καρκατσούλης, ο Τάσος Δαρσινός, η Έφη Παγκάλου, ο Γιάννης Σγουρός, ο Γ. Σιακαντάρης κ.ά.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, προσερχόμενος στην εκδήλωση, ανέφερε σε δημοσιογράφους έξω από το θέατρο ΑΛΦΑ: «Πρέπει να θέσουμε το πραγματικό ερώτημα ”απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;”. Είμαστε εδώ για να δώσουμε όραμα και ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο. Η Αριστερά έχει μακρά ιστορία όχι μόνο διασπάσεων αλλά και μεγάλων συνθέσεων».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X