Πολιτική

Αγρια κόντρα Βορίδη-Ηλιόπουλο για τους πλειστηριασμούς-Αποχώρησε ο υπουργός απο το στούντιο

Αγρια κόντρα Βορίδη-Ηλιόπουλο για τους πλειστηριασμούς-Αποχώρησε ο υπουργός απο το στούντιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αγρια πολιτική κόντρα ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδης και τον υπεύθυνο επικοινωνιακού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσο Ηλιόπουλο, με… φόντο τους πλειστηριασμούς.

Ειδικότερα, τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Ηλιόπουλος απάντησε στον κ. Βορίδη, λέγοντάς του πως οι πλειστηριασμοί γίνονται με βάση τον νόμο του 2003, ο οποίος όπως τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος «δίνει αφορολόγητο στους φίλους σας τα funds» με τον κ. Βορίδη να επιτίθεται στο στέλεχος της Κουμουνδούρου, ρωτώντας τον γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον κατήργησε.

Παρόλα αυτά, η δυνατότητα διαλόγου στάθηκε ακατόρθωτη, με τον κ. Βορίδη να διακόπτει τον συνομιλητή του, μην επιτρέποντάς του να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του.

Με τον νόμο 4354/2015, ωστόσο, τον οποίο έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τα funds υποχρεώνονταν σε φόρο και προστατευόταν η πρώτη κατοικία, ρυθμίσεις που τις κατήργησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τους νόμους 4649/19 και 4738/20.

Η αντιπαράθεση μεταξύ Νάσου Ηλιόπουλου και Μάκη Βορίδη δεν είχε τέλος, ωστόσο, με τη δημοσιογράφο να προσπαθεί να παρέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Και ενώ όπως προβλεπόταν η συζήτηση θα συνέχιζε και μετά τους τίτλους ειδήσεων των 9:00, ο κ. Βορίδης επέλεξε να αποχωρήσει από το στούντιο.

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/AvgiOnline/status/1626908500705124353

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X