Πολιτική

Σωκράτης Φάμελλος σε Γιώργο Φλωρίδη: «Είσαι πολιτικός γενίτσαρος» – «Πιο ακροδεξιός από τον Βορίδη»

Σωκράτης Φάμελλος σε Γιώργο Φλωρίδη: «Είσαι πολιτικός γενίτσαρος» – «Πιο ακροδεξιός από τον Βορίδη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο «χυδαίο παραλήρημα του κυρίου Φλωρίδη» αναφέρθηκε στην ομιλία του και ο Σωκράτης Φάμελλος  κάνοντας λόγο για απαράδεκτη φρασεολογία και ειρωνίες με τις οποίες επιτέθηκε στην αντιπολίτευση για το έγκλημα στα Τέμπη.

Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρότεινε στον υπουργό να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων «που ήρθαν και μας βρήκαν και που έψαχναν προσωπικά αντικείμενα των παιδιών τους στα μπάζα».

«Δεν είναι ότι δεν έχει συναίσθηση, δεν έχει και ηθική» πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως έφτασε σε σημείο «ως σύγχρονος πολιτικός γενίτσαρος – να μας κατηγορήσει για αριστερόστροφο φασισμό». Είπε πως είναι γνωστή η κατρακύλα και ο λαϊκισμός του, «πιο δεξιός από το Βορίδη έχει καταντήσει».

«Επειδή όμως είπε ότι έχουμε σκοπό να «ελαχιστοποιηθεί έως καταργηθεί η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού απέναντι στους θεσμούς της ελληνικής δημοκρατίας». Να του θυμίσω λοιπόν ότι την εμπιστοσύνη και του λαού και της Ευρώπης έναντι της ελληνικής δημοκρατίας έχει κλονίσει η Κυβέρνηση και ο κος Μητσοτάκης», ανέφερε ο κ. Φάμελλος.

Φάμελλος Φλωρίδης Βορίδης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X