Χωρίς Κατηγορία

Δολοφονία γιατρού στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος (pics&vid)

Δολοφονία γιατρού στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος (pics&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Πλήρη κάλυψη φαίνεται ότι παρέχει στη συνεργό του ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός που δολοφόνησε τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στον επαρχιακό δρόμο στην περιοχή Πιλαλήματα. Ο φερόμενος δράστης προφυλακίστηκε και στη συνέχεια θα μεταταχθεί στον Κορυδαλλό.
«Εγώ τον δολοφόνησα, δεχόμουν απειλές»
Σύμφωνα με το neakriti.gr ο συνήγορό του τόνισε ότι ο πελάτης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της δολοφονίας και υποστήριξε ότι η Βουλγάρα δεν είχε σχέση με το φόνο. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ακόμη συντετριμμένος. Όσο για τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Βουλγάρα, υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με την ενέδρα αλλά ότι αφορούσαν τη σχέση τους.
Στην ερώτηση πότε ξεκίνησε η σχέση των παράνομων εραστών, ο δικηγόρος απάντησε ότι ήταν μαζί ένα χρόνο, αποκλείοντας με τον τρόπο αυτό ότι το παιδί να είναι δικό του.
Ο Βούλγαρος υποστήριξε ακόμη ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε μαθευτεί η παράνομη σχέση του με τη σύζυγο του καρδιολόγου.
Aμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή και η γυναίκα του καρδιολόγου με την οποία φέρεται να είχε συνάψει σχέση και η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.
Και στους δύο κατηγορούμενους έχουν οριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόροι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X