Χωρίς Κατηγορία

Δύσκολοι καιροί και το ζώδιό σας βοηθά να δείτε καλύτερα

Δύσκολοι καιροί και το ζώδιό σας βοηθά να δείτε καλύτερα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περίπλοκη εμφανίζεται η κατάσταση στα διάφορα ζώδια, όπως περίπλοκη είναι και η εποχή μας. Ρίξτε μία ματιά για να δείτε ποιοι και ποιες ευνοούνται ή ταλαιπωρούνται, σταθμίστε γεγονότα, καταστάσεις και επιθυμίες και πάρτε τις αποφάσεις σας.

ΚΡΙΟΣ 

Σας  απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας  ενώ τα επαγγελματικά σας έχουν μια στασιμότητα. Κάνετε σημαντικά ανοίγματα στη ζωή σας τα οποία στο μέλλον θα σας αποδώσουν κέρδη. Μπορείτε να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος και να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα που έχετε συμφέρον και τα πηγαίνετε καλά. Προσοχή στην διατροφή σας.
ΤΑΥΡΟΣ  
Διανύετε μια περίοδο αρκετά αντιφατική και ενώ υπάρχει σταθερότητα στα επαγγελματικά σας υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις και αναβολές στον επαγγελματικό τομέα. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας και μην δημιουργείτε εντάσεις με συνεργάτες σας. Μικρά συννεφάκια στις προσωπικές σας σχέσεις . Προσπαθήστε να είστε πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Στον προσωπικό τομέα υπάρχουν πολλές πιέσεις και μικροπροβλήματα  τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και διπλωματία . Οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα σας επιτρέπουν να μιλήσετε για τα σχέδια σας και να αλλάξετε προς το καλύτερο το κλίμα και τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Μην ξεφέυγετε  από την διατροφή σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  
Είστε από τα πιο πιεσμένα ζώδια αυτή την εποχή .Αυτό οφείλετε ότι έχετε έναν Πλούτωνα και έναν Κρόνο απέναντι σας που σας ταλαιπωρούν που σας φέρνουν πολλά εμπόδια και αναβολές . Μην παραπονιέστε σε σε λίγο τα πράγματα θα διορθωθούν σιγά σιγά. Μην χάνετε τον χρόνο σας άσκοπα και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.
ΛΕΩΝ 
Ενώ τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν σχετικά  καλά τα οικονομικά σας είναι χάλια και αυτό σας κάνει να είστε παραπονιάρηδες και γκρινιάρηδες. Εργάζεστε πολύ και οι απολαβές σας δεν ανταποκρίνονται της εργασίας σας. Στο οικογενειακό σας χώρο επικρατεί ηρεμία και κατανόηση. Ο χρόνος θα σας φέρει χρήματα και ευκαιρίες που σας αξίζουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
Αυτό τον καιρό έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα χωρίς να έχετε οικονομικές
 απολαβές. Ο  Δίας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις τόσο στα οικογενειακά όσο και στα προσωπικά σας και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας με ψυχραιμία και  λογική. Μικροεντάσεις  που εύκολα ξεπερνιούνται.
ΖΥΓΟΣ  
Το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά σας  είναι λίγο στριμωγμένα και αυτό σας κάνει γκρινιάρηδες , αγχώδεις και αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι. Σκεφθείτε τα λάθη του παρελθόντος  είτε με συνεργάτες σας είτε λάθος κινήσεις και προσπαθήστε να τα διορθώσετε αφήνοντας πίσω τον εγωισμό σας. Έχετε σε καλή όψη τον Ερμή και τον Δια και αυτό μπορεί να σας φέρει καλά αποτελέσματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πρόσφατο παρελθόν σας,  σας έχει δημιουργήσει ανασφάλειες και στον προσωπικό τομέα και στον οικογενειακό. Αυτή την εποχή έχετε βρει τις ισορροπίες σας και έχετε βάλει μια τάξη στη ζωή σας και μια προτεραιότητα στη λύση των προβλημάτων σας. Αυτό σας ανακουφίζει και σας αλλάζει την διάθεση κάνοντας σας αισιόδοξους και γιατί όχι για πολλούς από σας ερωτικούς.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Τον τελευταίο καιρό σας κατέχει μια αισιοδοξία και παρόλο που σας βγαίνουν έκτακτα έξοδα εσείς τα  αντιμετωπίζετε. Οικογενειακά προβλήματα σας προβληματίζουν. Ψυχραιμία γιατί όλα αντιμετωπίζονται με διπλωματία και λογικά επιχειρήματα. Προσοχή στην υγεία σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας  προσέχετε την διατροφή σας και κάνετε γυμναστική.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ταλαιπωρημένοι Αιγόκεροι που τον τελευταίο καιρό και τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας δεν είναι και τα καλύτερα κάτι το οποίο είναι για σας ψυχοφθόρο. Σιγά σιγά θα αρχίσετε να βλέπετε βελτίωση στα οικονομικά σας. Τα νέα ξεκινήματα σας θα σας αποδώσουν τους καρπούς των κόπων σας .Εντάσεις  και αντιζηλίες με συνεργάτες σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ο Δίας σας βοηθάει πολύ. Νέα επαγγελματικά  ανοίγματα που θα φέρουν βελτίωση στα οικονομικά σας. Προβλήματα οικογενειακά σας προβληματίζουν και σας ανησυχούν. Μην ταράζεστε και να έχετε ψυχραιμία. Ο  καλοπροαίρετος διάλογος θα σας φέρει σε επιθυμητά  αποτελέσματα. Δεν είναι καιρός για δικαστήρια και γενικά ότι αφορά νομικά θέματα.
ΙΧΘΥΕΣ  
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις τόσο στον προσωπικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό. Εύστροφα άτομα είστε,  βρίσκετε λύσεις και με έξυπνους ελιγμούς  μπορείτε από δω και μπρος να ελπίζετε τα καλύτερα και να έχετε ηρεμία και ασφάλεια. Προσέξτε όμως την συμπεριφορά σας και αποφύγετε εντάσεις και ειρωνείες.
Μαρία Ισαβέλα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X