Χωρίς Κατηγορία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η κατάθεση του 32χρονου – «Ουρλιάζαμε να μην μας κάνει κακό»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η κατάθεση του 32χρονου – «Ουρλιάζαμε να μην μας κάνει κακό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκ προκαλούν τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος στους αστυνομικούς σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης (11/5/2021), με θύμα την 20χρονη σύζυγό του που δολοφονήθηκε μπροστά στο 11 μηνών παιδί της.

Από το πρωί ο 32χρονος βρίσκεται στο Tμήμα Aνθρωποκτονιών της Ασφάλειας και οι Αστυνομικοί του δείχνουν ολόσωμες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών σκληρών εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίοι έχουν πρόσφατα αποφυλακιστεί, σύμφωνα με το OPEN TV.

Οι αστυνομικοί έχουν πειστεί πως ο «εγκέφαλος» που οργάνωσε την εισβολή στο σπίτι της οικογένειας γνώριζε πράγματα για την οικογένεια. Για το λόγο αυτόν, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει όλοι, όσοι είχαν μπει στο σπίτι για εργασία.

Ο 32χρονος στην κατάθεσή του σημειώνει πως αποκάλυψε αμέσως στους δράστες το σημείο πού βρίσκονταν τα χρήματα που έψαχναν, αλλά οι αδίστακτοι εγκληματίες συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι ενώ η γυναίκα φώναζε και και το 11 μηνών μωρό έκλαιγε.

«Τους είπα αμέσως πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχα κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Ακουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνει κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια περιέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που σταμάτησε να ακούει τα ουρλιαχτά της συζύγου του. «Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου», κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Νωρίτερα οι δράστες του εγκλήματος επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη. Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα δοθεί σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες στην Αστυνομία, οι οποίες θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X