Πολιτική

Ενθουσιασμένοι με τον Στέφανο Κασσελάκη οι νέοι επιχειρηματίες

Ενθουσιασμένοι με τον Στέφανο Κασσελάκη οι νέοι επιχειρηματίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε από τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη ο Συντονιστής του  κύκλου νέων επιχειρηματιών, Πάρις Παπαβασιλείου, μιλώντας στον Talk Radio 98.9 και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου «συναντήσαμε ενώ δεν το περιμέναμε έναν τόσο σοβαρό και συγκροτημένο άνθρωπο» δήλωσε.
Σε αντίθεση με την εικόνα που είχε διαμορφωθεί από τα ΜΜΕ οι νέοι επιχειρηματίες διαπίστωσαν κατά τη συνάντηση τους πως συνομιλούσαν με ένα ιδιαιτέρως σοβαρό άνθρωπο που διαθέτει σχέδιο συγκροτημένο που του επιτρέπει να διεκδικήσει με επιτυχία τη θέση του στην πολιτική.
«Έχουμε ένα νέο άνθρωπο ήρθε από την Αμερική και ο οποίος εμφανίζεται σαν να μην έχει δεσμεύσεις με ότι αυτό συνεπάγεται και θα διεκδικήσει τη θέση του στην ελληνική πολιτική σκηνή, μιας αριστεράς που δεν αντιμάχεται την επιχειρηματικότητα και την Αριστεία κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει» είπε ο κ. Παπαβασιλείου και συμπλήρωσε πως ο κ. Κασσελάκης συμμερίζεται τη θέση των νέων επιχειρηματιών για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας με ανοιχτές τράπεζες σε μια κοινωνία που όλοι παίρνουν ευκαιρίες προόδου και οι καλοί μαθητές που γίνονται καλοί φοιτητές μπορούν να γίνουν καλοί επιχειρηματίες και να ισχυροποιηθούν και να αποκτήσουν ισχυρή οικονομική δυνατότητα.
«Μας είπε ότι υιοθετεί αυτή την αξία και αυτή είναι μια  νέα πολιτική πρόταση και άξια για την Αριστερά» κατέληξε ο κ. Παπαβασιλείου.

Παπαβασιλείου για την κίνηση στην αγορά εν όψει Χριστουγέννων

Τέλος αναφορικά με την πορεία της αγοράς εν όψει εορτών ο Πάρις Παπαβασιλείου τόνισε ότι ο Νοέμβριος «έκλεισε» πολύ δύσκολα με αποτέλεσμα να εκκινήσει ο Δεκέμβρης «μουδιασμένος» ωστόσο από τα μέσα του μήνα ξεκίνησε ο κόσμο να ψωνίζει.
Ο κ. Παπαβασιλείου δήλωσε πως η εστίαση και ο καφές κινούνται σε θετική τροχιά ενώ υπενθύμισε πως  το πρώτο τρίμηνο του 2023 ήταν πολύ δυνατό από άποψη εσόδων, το  δεύτερο επηρεάστηκε από τις εκλογές ενώ το καλοκαίρι αν και υπήρξε «έκρηξη» επισκεπτών δεν δαπανήθηκαν τα αναμενόμενα ποσά λόγω και της ενεργειακής κρίσης που επηρέασε και τον τουρισμό «στο τέλος της χρονιάς μένουμε με του Eλληνες καταναλωτές που όμως έχουν μεγάλη διαρροή εισοδήματος αφού τα περισσότερα χρήματα διοχετεύονται σε ενέργεια και σουπερ μάρκετ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαβασιλείου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X