Χωρίς Κατηγορία

Εργα ΤΩΡΑ για να τελειώνουμε με τις 300… Μάνδρες

Εργα ΤΩΡΑ για να τελειώνουμε με τις 300… Μάνδρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας προειδοποίησε πως υπάρχουν 300 Μάνδρες σε όλη την Ελλάδα. Ναι, καλά διαβάσατε, 300 περιοχές υποψήφιες να γίνουν τόποι τραγωδίας και νεκροταφεία πολιτών.

Συγκλονιστικό το νούμερο. Δεν ξέρω αν εσύ Αλέξη γνωρίζεις τόσο τον αριθμό, όσο και τις περιοχές. Αν, όχι, οφείλεις να μάθεις γρήγορα και προπαντός να αναλάβεις, εσύ ο πρωθυπουργός, την πρωτοβουλία να κλείσουν οι πληγές και να εξαλειφθούν τα 300 υποψήφια κρεματόρια αθώων ψυχών.

Να παρακάμψεις τη γραφειοκρατία και με διαδικασίες φαστ τρακ, όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να αποκατασταθεί η ισορροπία με τη φύση και να εκλείψουν οι απειλές για πρωτοφανείς καταστροφές για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της γραφειοκρατίας,  του πολιτικού κόστους, της αδράνειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κωλυσιεργίας και της χαμηλής αποφασιστικότητας των Περιφερειών και της κεντρικής κυβέρνησης.

Εργα τώρα τουλάχιστον, αφού δεν έγιναν χθες.

Και προπαντός Αλέξη να σαρώσεις τη γραφειοκρατία, γιατί δεν είναι δυνατόν να χρειάζονται ακόμα και δεκαετίες για να γίνει ένα έργο. Να βρεις τρόπο για ταχύτατη υλοποίηση όλων ανεξαιρέτως των έργων. Υπάρχει, αν υπάρχει και η αντίστοιχη πολιτική βούληση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X