Media

ΕΡΤ: Άγριος καυγάς με την κρίση αμεροληψίας που έπαθε η Όλγα Τρέμη (vid)

ΕΡΤ: Άγριος καυγάς με την κρίση αμεροληψίας που έπαθε η Όλγα Τρέμη (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσε- κάποιους τους αιφνιδίασε- η Όλγα Τρέμη με τη συνέντευξη που πήρε στην εκπομπή «10» (ΕΡΤ) από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση.

Η Όλγα Τρέμη, απρόσμενα, λειτούργησε αυστηρώς δημοσιογραφικά, αδιαφορώντας ότι είναι στην κρατικά ελεγχόμενη ΕΡΤ.

«Στρίμωξε» με τις ερωτήσεις της τον υπουργό για το διπλάσιο μίσθωμα των 1.600 ευρώ ημερησίως- αντί 800 ευρώ- σε ιδιωτικές κλινικές (για τον κορωναϊό). Τον έφερε σε  δύσκολη θέση σε σημείο που ο πολιτικός  άρχισε να εκδηλώνει παθητική επιθετικότητα. Με κομψό, αλλά υποδόριο τρόπο υπέδειξε πως θα έπρεπε η δημοσιογράφος να κάνει τη δουλειά της και υποστήριξε ότι οι παρατηρήσεις της αποτελούν άκαιρη κριτική στην κυβέρνηση που τα πάει περίφημα- επικαλούμενος τον διεθνή Τύπο- και ότι δεν θα έπρεπε τέτοια κριτική να γίνεται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε.

Τότε ήταν που πήρε «μπρός» ο δημοσιογράφος Ηλίας Κανέλλης, συγκρατημένα εξοργισμένος με τα αδιανόητα για εκείνον που άκουγε από την συνάδελφό του, πραγματοποίησε άγαρμπη παρέμβαση.

Υπονόμευσε την συνέντευξη «συριζοποιώντας» τα εύλογα ερωτήματα της Όλγας Τρέμη και έστησε έναν τηλεοπτικό καβγά με τον δημοσιογράφο του «Πρώτου Θέματος» Γιάννη Μακρυγιάννη, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας στον υπουργό.

Κάπως έτσι η συζήτηση ξέφυγε, διότι ο ένας μιλούσε επάνω στον άλλον… έλεγαν οτι η Τρέμη δεν χρειάζεται συνήγορο ή δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ και κάπως έτσι η μπάλα βρέθηκε στην κερκίδα.

Λίγο πριν ο Κωστής Χατζηδάκης είχε έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όταν ατυχώς επικαλέστηκε την Ευρώπη, λέγοντας ότι ο μέσος όρος στην Ε.Ε. είναι 2.000 ευρώ, για να του απαντήσει η Ολγα Τρέμη «μα δεν παίρνουν τους ίδιους μισθούς». Ο υπουργός κόμπιασε και δεν είχε τι να πει.

Το σχετικό απόσπασμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο webtv της ΕΡΤ εδώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X