Χωρίς Κατηγορία

«Έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία του γιατρού στη Σητεία, ο Βούλγαρος

«Έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία του γιατρού στη Σητεία, ο Βούλγαρος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ομολόγησε τη δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία ο Βούλγαρος συλληφθείς. Ο άνδρας που είχε προσαχθεί από το πρωί, οπότε και σημειώθηκε το άγριο φονικό, αρνείτο όλες αυτές τις ώρες της κράτησής του, το έγκλημα.

Δήλωσε ότι είναι αστυνομικός στη Βουλγαρία, ενώ πάνω του βρέθηκε μία φωτογραφία του με τη σύζυγο του θύματος, επίσης βουλγαρικής υπηκοότητας. Γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι το κίνητρο του δράστη ήταν προσωπικό, αν όχι ερωτικό.

Ο καθ’όμολογίαν δράστης προσήχθη το πρωί, λίγο μετά τη δολοφονία, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ σε μικρή απόσταση από το σημείο βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, μία κυνηγετική καραμπίνα.

«Κλειδί» για την εξέλιξη των ερευνών είναι η κατάθεση του 73χρονου κυνηγού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της μαφιόζικης δολοφονίας του γιατρού.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στον ΑΝΤ1, είδε έναν άνδρα να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο του θύματος κι όταν ο καρδιολόγος βγήκε έξω, καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια, άκουσε κι άλλους πυροβολισμούς και τον είδε να πέφτει κάτω νεκρός.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος κυνηγός είδε έναν άγνωστο άνδρα να επιβαίνει σε ένα λευκό αυτοκίνητο και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X