Media

«Εξαφανισμένος» ο Στέφανος Χίος – Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

«Εξαφανισμένος» ο Στέφανος Χίος – Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από την ΕΛ.ΑΣ αναζητείται ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά το χθεσινό περιστατικό με τον πυροβολισμό κατά τη δικαστικού επιμελητή.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να παραδώσει εξώδικο από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας για προσβλητικό σε βάρος του δημοσίευμα.

Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Χίος τον εξύβρισε και στη συνέχεια πυροβόλησε το πάτωμα. Ο δικαστικός επιμελητής φοβούμενος για τη ζωή του τράπηκε σε φυγή, όπως και ο Στέφανος Χίος ο οποίος κατά πληροφορίες διέφυγε με ταξί προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως αναφέρουν ανώτατες πηγές της Αστυνομίας ο Στέφανος Χίος φέρεται να οπλοφορεί νόμιμα, ωστόσο, ενδέχεται, μετά το χθεσινό περιστατικό να ανακληθεί η άδειά του.

Η… ανακοίνωση του Στέφανου Χίου

«Τι εγινε ρε παιδιά; Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που έστειλαν τον επιχειρηματία Aλέξανδρο Σταματιάδη που χαροπαλεύει; Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός!

Τμήμα ανθρωποκτονιών

Προστασία πολιτεύματος

Ασφαλεια

Διας

Ολοι μαζι σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση

Θα λογαριαστούμε με όλους!

Σ.Χ»

Η εκδοχή του δημοσιογράφου

Σύμφωνα με την εκδοχή της ιστοσελίδας makeleio.gr ο άντρας που αναζητούσε τον Στέφανο Χίο εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες, ενώ ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

makeleiofoto

Επιμέλεια: Γιάννης Κοσμίδης

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X