Show Biz

Η Χίλαρι Σουάνκ είναι πια μια παντρεμένη γυναίκα!

Η Χίλαρι Σουάνκ είναι πια μια παντρεμένη γυναίκα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Η Χίλαρι Σουάνκ το Σαββατοκύριακο που πέρασε, παντρεύτηκε τον φίλο της, Φίλιπ Σνάιντερ. Το ζευγάρι δέθηκε  με τα δεσμά του γάμου στην Κοιλάδα της Αγίας Λουκίας στο Καρμέλ της Καλιφόρνια.

Το νυφικό της Χίλαρι Σουάνκ σχεδιάστηκε από το Elie Saab Haute Couture Atelier. Το φόρεμα ήταν φτιαγμένο από  δαντέλα, μεταξωτό σιφόν και μετάξι. Χρειάστηκαν έξι μέτρα

τούλι για το πέπλο. Για το κέντημα στο φόρεμά  χρειάστηκαν 70 ώρες. Για να ολοκληρωθεί όλο το φόρεμα,  απαιτήθηκαν 150 ώρες δουλειάς.
Η έμπνευση της ηθοποιού για το φόρεμα προήλθε από τη φύση, δηλαδή τα δέντρα redwood που περιβάλλουν τη θέση του γάμου τους. “Ήθελα κάτι ρομαντικό και διαχρονικό όπως τα  redwood τα οποία πρόσθεσαν στο σχεδιασμό κάτι που ξεπέρασε τις μεγαλύτερες προσδοκίες μου, ήταν ότι φανταζόμουν και περισσότερο”, είπε η ευτυχισμένη Χίλαρι.
Μετά την ανταλλαγή προσωπικών όρκων, ήρθε η ώρα για την δεξίωση, η οποία διεξήχθη σε ένα ζεστό και ρουστίκ αχυρώνα,  με  φώτα και ρομαντικά,  κηροπήγια. Εκεί, το ζευγάρι γιόρτασε με τους πλησιέστερους και πιο αγαπημένους τους φίλους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X