Media

Η επική ατάκα του Μίλτου Τεντόγλου στην τηλεόραση

Η επική ατάκα του Μίλτου Τεντόγλου στην τηλεόραση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διαμάντι και στις ατάκες ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο Ολυμπιονίκης επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά τη νέα διάκρισή του και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Diamond League της Ζυρίχης, τον περίμενε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”  της Φαίης Σκορδά. Και η αντίδρασή του ήταν επική.

Όταν ο Μίλτος Τεντόγλου ρώτησε τον δημοσιογράφο από ποια εκπομπή είναι, εκείνος απάντησε: “από την Φαίη Σκορδά. Έχουμε πρεμιέρα τη Δευτέρα και θα είσαι το ποδαρικό μας”.

«Ουάου… ΟΚ!», είπε έκπληκτος και χαμογέλασε.

Τεντόγλου: Αφιερώνω το διαμάντι στην μάνα μου

«Είμαι ευχαριστημένος. Είναι το πρώτο μου διαμάντι, έκανα και καλή επίδοση. Όλα καλά και τελειώνει με ιδανικό τρόπο η σεζόν. Δεν τρελαίνομαι κιόλας για τα διαμάντια και τα Diamond League. Δεν τους θεωρώ τόσο σημαντικούς αγώνες. Εμένα με ενδιαφέρει η επίδοση πιο πολύ» δήλωσε μετά την μεγάλη επιτυχία του στη Ζυρίχη.

Όταν ρωτήθηκε σε ποιον αφιερώνει το διαμάντι, απάντησε: «Το αφιερώνω στην μάνα μου, ξέρω γω…». Είπε επίσης πως ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε μετά το μετάλλιο ήταν η κοπέλα του. «Μου έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πάντα με βλέπει, ξέρει από στίβο και μου είπε μπράβο», ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ερωτηθείς για τους επόμενους στόχους, είπε: «Να συνεχίσω τις καλές επιδόσεις, τα μετάλλια, να κάνω ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Το μόνο που μου λείπει είναι το χρυσό στο Παγκόσμιο Ανοιχτού και αν το κερδίσω θα ήταν υπέροχο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X