Media

Η Σκορδά προκάλεσε ταραχή στον Σκαι-Υποβαθμίζεται η επικαιρότητα

Η Σκορδά προκάλεσε ταραχή στον Σκαι-Υποβαθμίζεται η επικαιρότητα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η άφιξη της Φαίης Σκορδά στον Σκάι προκάλεσε μεγάλη ταραχή και αναστάτωση στο πρόγραμμα του Σκάι, ενώ αποκάλυψε και την ακόμα μεγαλύτερη στροφή του καναλιού στην ψυχαγωγία και τη μείωση του ενημερωτικού προγράμματος.

Η πρώτη αναστάτωση είναι με την ώρα που θα μεταδοθεί η εκπομπή της. Αποφασίστηκε να μεταδίδεται από τις 10 ως τις 12 του πρωί, την ώρα δηλαδή που ως τώρα μεταδιδόταν οι αταίριαστοι, οι οποίοι προς το παρόν βρίσκονται στον…αέρα.

Η δεύτερη πολύ μεγαλύτερη με την Μαρία Μπακοδήμου, αφού οι αρμόδιοι είχαν και έχουν την άποψη ότι δεν χωρούν και οι δύο σε μία μέρα. Πολλά έγιναν, πολλά περισσότερα ειπώθηκαν και τελικά η Μαρία Μπακοδήμου συμβιβάστηκε και δέχτηκε να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο.
Πιο συγκεκριμένα μετά από εννιά χρόνια στη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Ant-1 ήρθε η ώρα για επαγγελματικές αλλαγές για τη Φαίη Σκορδά που τελικά υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με το κανάλι και από την ερχόμενη σεζόν θα αναλάβει τη ζώνη 10-12 για να παρουσιάσει μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή όπως η ίδια επιθυμεί όλα αυτά τα χρόνια που κάνει τηλεόραση.

Στη ζώνη που μέχρι τη φετινή σεζόν ήταν οι «Αταίριαστοι» τώρα γίνονται αλλαγές με το κανάλι να θέλει να επενδύσει σε μια ψυχαγωγική εκπομπή σπάζοντας τις back to back ενημερωτικές εκπομπές.

Προς το παρόν, η ομάδα της Φαίης Σκορδά δεν έχει «κλειδώσει», ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από το Γραφείο Τύπου του καναλιού.

Ετοιμάζοντας το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν το κανάλι του Φαλήρου αναζητούσε το πρόσωπο εκείνο που θα αναλάμβανε την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, καθώς ήταν γνωστό, από τα μέσα της περασμένης σεζόν, πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα ολοκληρώσει την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Πριν λίγες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου φερόταν ως το πρόσωπο που θα αναλάμβανε τα ηνία της πρωινής καθημερινής εκπομπής, όμως η έλευση της Φαίης Σκορδά άλλαξε τον προγραμματισμό του καναλιού. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια μετακινείται το Σαββατοκύριακο αναλαμβάνοντας την μεσημεριανή εκπομπή -μια ζώνη που μέχρι τώρα δεν έχει φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι.

Σχετικά με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου έχουν γίνει κάποια δοκιμαστικά σε πρόσωπα, ωστόσο δεν έχει «κλειδώσει» η τελική σύνθεση της ομάδας που θα βρίσκεται δίπλα στη παρουσιάστρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X