Χωρίς Κατηγορία

Κική Δημουλά: Θα κληρονομήσει η Δανάη Μπάρκα τα ποιήματα της;

Κική Δημουλά: Θα κληρονομήσει η Δανάη Μπάρκα τα ποιήματα της;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγες ημέρες, έφυγε από τη ζωή η μεγάλη ποιήτρια, Κική Δημουλά, και η απώλεια της σκόρπισε θλίψη τόσο στους αναγνώστες της όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς ήταν μια τεράστια δημιουργός και πάντα θα την ευχαριστούμε για την παρακαταθήκη που έχει αφήσει.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει σχετικά με την ποιητική κληρονομιά της δημιουργού και διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν τη Δανάη Μπάρκα να είναι ο άνθρωπος που θα κληρονομήσει τα ποιήματα που άφησε πίσω της αλλά η αλήθεια είναι άλλη.

Η Δανάη Μπάρκα είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τη Κική Δημουλά και θέλει να δώσει μια και καλή τέλος στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κληρονομεί τα ποιήματα της, γράφοντας μ έσω Instagram τα εξής:

«Επειδή έχει γίνει μεγάλη αναπαραγωγή, θα παρακαλέσω να διευκρινιστεί ότι ουδέποτε η αγαπημένη μου Κική Δημουλά, που όντως είχα σαν γιαγιά μου λόγω της οικογενειακής μας σχέσης, μου άφησε κληρονομιά τα ποιήματά της. Πρόκειται για μία από τις πολλές αφιερώσεις της στα βιβλία που πάντα μου χάριζε.  Ας σεβαστούμε την τεράστια απώλεια και ας είμαστε διακριτικά δίπλα στην οικογένειά της που χρειάζεται μόνο ηρεμία και αγάπη. Κληρονομιά είναι η ίδια και το έργο της, για όλους μας. Ευχαριστώ»

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Βρήκε ξανά τον έρωτα;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X