Ελλάδα

Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο

Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της νέας εκπομπής Late Night του Γιώργου Λιάγκα. Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ απάντησε και σε όσους υποστηρίζουν ότι στήριξε φανερά το κυβερνών κόμμα.

Απαντώντας στο σχόλιο του παρουσιαστή ότι μέσω των εκπομπών του ο ίδιος επηρεάζει την πολιτική σκέψη μερίδας του ελληνικού λαού, ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε: «Χίλιοι δημοσιογράφοι βγαίνουν και μιλούν κάθε μέρα και εγώ επηρεάζω που βγαίνω μια φορά τον μήνα; Μήπως επηρεάζει η διαφορά της αλήθειας από το ψέμα; Δεν έχω κάποιον μέσα στο κεφάλι μου για να μου πει τί να πω».

Σχετικά με τις αντιπάθειες που προκάλεσε το τελευταίο διάστημα με την έντονη πολιτικοποίηση της εκπομπής του, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Δεν αδικώ τους ανθρώπους. Αν έχει κάποιος νεύρα μαζί μου, είναι λογικό. Είναι λογικό σε κάποιον που τον αγαπάνε να έχουν και θυμό. Ο κόσμος μου έχει δώσει τόσο πολλά που είμαι ευγνώμων. Καταλαβαίνω ότι μπορούν να θυμόσουν, είναι δικαίωμά τους, αλλά και δικό μου δικαίωμα είναι να εκφραστώ. Και να έχω την ετοιμότητα να πέσω χωρίς προστατευτικό δίχτυ. Αυτό δείχνει και τη δική μου εντιμότητα και ειλικρίνεια».

Ο ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει εάν διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Πολλά λένε για σχέση μου με τον Τσίπρα. Δουλειά μου δεν είναι να απαντώ». Ερωτηθείς για το εάν του έγιναν προτάσεις για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση τόνισε ότι προτάσεις του έχουν γίνει από διάφορα κόμματα, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν προτίθεται να ασχοληθεί με την πολιτική. Σχετικά με το εάν έλαβε χρηματοδότηση από την κυβέρνηση απάντησε ότι δεν χρηματοδοτήθηκε ποτέ από κανένα κόμμα.

Στην ερώτηση για το αν φιλοξένησε στο σπίτι του στην Πάρο τον πρωθυπουργό, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε: «Έτσι όπως τα ‘παν ήταν σαν να έμενε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου και να ‘μουν και γω σε μια γωνιά. Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτά. Εγώ σαν δημιουργός είμαι φορτηγό. Θα φορτώσω αγάπες, αντιπάθειες, κακίες, τα πάντα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε επίσης τον ηθοποιό για το αν αισθάνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ψέματα σε ελληνικό λαό. «Όλο τον κόσμο έχει απογοητεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έλεγε ψέματα, αλλά δεν είναι αυτό που με αφορά. Με ενδιαφέρει τί περίμενε ο κόσμος και τί κατάφερε. Θα κριθεί αν αυτό που είπε έχει σχέση με αυτό που κατάφερε στο τέλος» τόνισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X