Χωρίς Κατηγορία

Μαρία Ηλιάκη: Η πίσω «όψη» της έκανε χαμό στο Instagram

Μαρία Ηλιάκη: Η πίσω «όψη» της έκανε χαμό στο Instagram
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Ηλιάκη είναι από τις γυναίκες στον λαμπερό κόσμο του Instagram, που δεν τις λες προκλητικές και κάνει φωτογραφίσεις πιο fashion! Άλλα μια φωτογραφία που ανήρτησε πριν από κάποιες ώρες, κατάφερε να ξεσηκώσει τους άνδρες.

Η παρουσιάστρια και instagrammer θέλησε να μοιραστεί τα μυστικά της για ένα δυναμωτικό ρόφημα, και αποφάσισε να φορέσει ένα κολλητό παντελόνι – μάλλον κολάν- και γύρισε πλάτη για να κάνει μια μικρή τσαχπινιά!

Αυτό που μπορεί να δει κάποιος με μεγάλη ευκολία είναι την πίσω «όψη» της και έχει αδυνατίσει τρομερά ενώ φαίνεται πως η γυμναστική αποδίδει! Η Μαρία Ηλιάκη συγκέντρωσε άκρως κολακευτικά σχόλια και πρέπει να πούμε «μπράβο»!

Δείτε τη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🌞🌞καλημέρα όλη μέρα! Ακολουθεί αγαπημένη μου συνταγή smoothie 🥛με κεφιρ που σας υποσχέθηκα: 100ml ρόφημα αμυγδάλου – 100ml κεφιρ – 1 ακτινίδιο η 1/2 μπανάνα -1 κουταλια της σούπας φαγοπυρο – 1 κουταλάκι του γλυκού κακάο – 1 κουταλια του γλυκού μέλι – 1 κόφτη κουταλια του γλυκού σκόνη matcha – περιμένω εντυπώσεις 🥤🥛 #mariailiakigr #smoothie #OLYMPOS #kefir #CARPOS #almonds

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki) στις

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Ιατρόπουλος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X