Media

Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει στο Τι λες Τώρα για τα συμπτώματα του κορονοϊού

Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει στο Τι λες Τώρα για τα συμπτώματα του κορονοϊού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από το πάνελ της εκπομπής “Τι λες τώρα” λείπει η Μαρία Ηλιάκη λόγω κορονοϊού. Όπως έκανε γνωστό η Κατερίνα Καραβάτου η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται σπίτι της. Τη θέση της Μαρίας Ηλιάκη έχει πάρει η Ελένη Βουλγαράκη

Το μεσημέρι της Κυριακής η Μαρία Ηλιάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και περιέγραψε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει και γιατί έκλαψε πολύ όταν έμαθε ότι ήταν θετική.

«Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει».

Όσο για τα συμπτώματα ανέφερε ότι έχει καταρροή, μάλιστα έχει δίπλα της ένα αρωματικό κερί για να το μυρίζει συνέχεια μήπως χάσει την όσφρησή της. Πυρετό που έφτασε σήμερα 38 γιατί χθες ζορίστηκε λίγο με το 39, λίγο πόνο στα κόκκαλα γενικά καλά και όπως τόνισε η ίδια είναι εμβολιασμένη με τις δύο δόσεις. ” Περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε…..

 

Μαρία Ηλιάκη: Εμφανίστηκε στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και περιέγραψε τα συμπτώματα του κορονοϊού που την ταλαιπωρούν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X