Χωρίς Κατηγορία

Οργιστείτε με τη διαγραφή των ποινικών αδικημάτων υπουργών

Οργιστείτε με τη διαγραφή των ποινικών αδικημάτων υπουργών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάντε τη σύγκριση και οργιστείτε. Η ισραηλινή αστυνομία ζήτησε την παραπομπή του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για διαφθορά, ύστερα από 2 χρόνια έρευνες.

Στην Ελλάδα παραγράφονται αδικήματα υπουργών και υφυπουργών ύστερα από δύο τακτικές συνόδους της Βουλής.

Την απόφαση για παραπομπή ή όχι του Νετανιάχου θα πάρει ο γενικός εισαγγελέας.

Στην Ελλάδα η Βουλή θα κρίνει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη.

Ο τέμπορα ο μόρες.

Στην περίπτωση του Ισραήλ ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να αποτρέψει έρευνα της αστυνομίας σε βάρος του, ενώ στην Ελλάδα κανένας αστυνομικός δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να διεξάγει τέτοια έρευνα. Κι΄ αν κάποιος παράτολμος το επιχειρούσε, ύστερα από κάποιο διάστημα θα είχε βρεθεί στην…Κολοπετινίτσα.

Στο Ισραήλ η τακτική Δικαιοσύνη επιλαμβάνεται του θέματος. Στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε η δίωξη για “ξέπλυμα μαύρου χρήματος”  κανένας πολιτικός δεν θα έφτανε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο τέμπορα ο μόρες.

Κι΄ ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει τόση διαφθορά στο πολιτικό σύστημα, γιατί οι μίζες σφύριζαν πάνω από τα κεφάλια υπουργών και πρωθυπουργών και κανένας δεν αντιλαμβανόταν τίποτα, γιατί τα παντοειδή “δωράκια”  σε πολιτικούς είναι καθημερινό και ανεκτό φαινόμενο.

Γιατί τα “φακελάκια”, τα “γρηγορόσημα”  και τα άλλα “λαδώματα”  είναι συνήθης πρακτική στις συναλλαγές με το Δημόσιο. Γιατί η διαφθορά έχει διαβρώσει τα θεμέλια της ελληνική κοινωνίας και πολιτείας.

Η αστυνομία ζητά παραπομπή Νετανιάχου για διαφθορά

Αλέξη στη σημερινή καλημέρα θα σου πω ότι άργησες. Προχώρα τώρα σε οποιαδήποτε αλλαγή είναι νομικά και συνταγματικά εφικτή για να κλείσουν όλα τα παράθυρα για υπουργούς, υφυπουργούς και πρωθυπουργούς. Μην περιμένεις τη συνταγματική αναθεώρηση.

Και ολοκλήρωσε τη δημιουργία ενός δρακόντειου νομικού οπλοστασίου με την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Αλλά μην περιοριστείς εκεί. Θέσπισε δρακόντειους νόμους και αυστηρές ποινές για τους επίορκους δημόσιους λειτουργούς, τους γιατρούς των νοσοκομείων.

Αλέξη ιδού ο Ρόδος. Προχώρα τάχιστα… Οι καιροί ου μενετοί και οι πολίτες είναι οργισμένοι.

Πρόεδρος Δημοκρατίας : Η δωροδοκία υπουργών δεν παραγράφεται

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X