Χωρίς Κατηγορία

Ποιος φοβάται το νέο υπουργό Δικαιοσύνης;

Ποιος φοβάται το νέο υπουργό Δικαιοσύνης;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιος φοβάται τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης  Μιχάλη Καλογήρου ;

Προφανώς όπως φαίνεται η αξιωματική αντιπολίτευση, αφού  «με το καλημέρα» τα στελέχη της ξεκίνησαν τον πόλεμο στον υπουργό.

Την αρχή την έκανε η Μαρία Σπυράκη, η οποία σε  συνεντεύξεις έθεσε θέμα «σοβαρών αμφιβολιών» της ΝΔ ως προς το αν ο κ. Καλογήρου από τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης μπορεί να προσφέρει αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή fora σε θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ προέβαλλε ως επιχείρημα ότι ο υπουργός με αφορμή την υπόθεση Σακκά  «έχει εκπροσωπήσει και έχει υπερασπιστεί και εκτός δικαστικών αιθουσών -θέλω να το ξαναπώ αυτό: και εκτός δικαστικών αιθουσών- καταδικασμένους για τρομοκρατία».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας  Σακκάς είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στον Επαναστατικό αγώνα , αλλά είχε αθωωθεί .

Μάλιστα, πολλοί δεν αποκλείουν μετά τις δηλώσεις  της Μαρίας Σπυράκη να υπάρξουν και μηνυτήριες αναφορές, καθώς η εκπρόσωπος της ΝΔ πέταξε στα σκουπίδια την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.

Το σκεπτικό πάντως της Μαρίας Σπυράκη ακολούθησε με μεγαλύτερο ζήλο  ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Όσοι πάντως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι η ΝΔ ξεκίνησε τον πόλεμο στον Μιχάλη Καλογήρου προκειμένου να τον αποδομήσει εξ αρχής, αφού αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν θα φέρουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα στελέχη που εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis.

Λέτε να δικαιωθεί η Παπακώστα;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X