Αθλητισμός

Τζόκοβιτς vs Αλκαράθ: Όλοι περίμεναν αυτόν τον τελικό στο Γουίμπλεντον

Τζόκοβιτς vs Αλκαράθ: Όλοι περίμεναν αυτόν τον τελικό στο Γουίμπλεντον
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Αυτός ήταν ο τελικός που περίμεναν όλοι, πριν ακόμα ξεκινήσει το τουρνουά, και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα».

Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στον αυριανό μεγάλο τελικό στο Wimbledon ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Ο Κάρλος είναι ένας πολύ νέος παίκτης, απίστευτα συνεπής, ακόμα και στο χορτάρι, που πιστεύω πως δεν το περίμεναν πολλοί αυτό, γιατί δίνει την εντύπωση πως το παιχνίδι του ταιριάζει καλύτερα στο χώμα και σε αργές επιφάνειες. Αλλά γνωρίζει πως να ανταπεξέρχεται σε κάθε πρόκληση που εμφανίζεται. Η συνέπειά του και η ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση είναι τα δυνατότερα σημεία της καριέρας του και το να το βλέπω αυτό σε κάποιον που είναι μόλις 20 ετών, είναι απίστευτο. Είναι απίστευτος παίκτης και την ίδια στιγμή είναι ένα εξαιρετικό παιδί εκτός τερέν. Έχει υποδειγματική συμπεριφορά, σέβεται πολύ την ιστορία του αθλήματος, η οικογένεια και η ομάδα του είναι όλοι τους πολύ καλοί. Δεν μπορώ να πω τίποτα αρνητικό. Είδα μερικούς αγώνες του στο Queen’s και με εξέπληξε το πόσο καλά προσαρμόστηκε στο χορτάρι. Έχω την αίσθηση πως θα έχουμε τον καλύτερο δυνατό τελικό. Είμαστε και οι δυο σε καλή κατάσταση και διψασμένοι για δόξα» είπε ακόμη ο Τζόκοβιτς που θα παίξει για τον 8ο τίτλο του στο Wimbledon.

«Θέλω να κερδίσω αυτόν τον τίτλο και γνωρίζω πως θα είναι μια πρόκληση, η μεγαλύτερη πρόκληση που μπορώ να έχω αυτή τη στιγμή, σε σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ο Κάρλος είναι ένας από τους πιο γρήγορους παίκτες στο tour και μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο,ενώ γνωρίζω και πως θα έχει μεγάλο κίνητρο. Θεωρώ όμως πως είμαι ένας πολύ ολοκληρωμένος τενίστας» είπε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως θα συμμετέχει με την εθνική Σερβίας στο Davis Cup το διάστημα 11-17 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά το US Open.

«Ανυπομονώ να παίξω, δεν το έκανα πέρσι και ένιωθα ένοχος, γιατί ήλπιζα πως θα μπορούσαν τα παιδιά να περάσουν από το γκρουπ στη Βαλένθια, ώστε να πάω μαζί τους στη Μάλαγα» ανέφερε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X