Χωρίς Κατηγορία

Ζώδια : Ποια ευνοεί η πανσέληνος

Ζώδια : Ποια ευνοεί η πανσέληνος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στις 22 Δεκεμβρίου 2018 η Πανσέληνος είναι στον Καρκίνο, ένα φεγγάρι που καθορίζει πολλά για τα ζώδια. Οι εξελίξεις είναι σημαντικές και η Μαρία-Ισαβέλα κάνει τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

 Παρόλο που είστε πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό και εργασιακό χώρο έχετε πολύ καλή διάθεση και όρεξη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας καθώς και να συναναστραφείτε με το φιλικό σας περιβάλλον. Επίσης θα περάσετε πολλές και όμορφες οικογενειακές στιγμές που τόσο πολύ σας έχουν λείψει λόγω των υποχρεώσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο καιρό έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και συνέχεια σκέφτεστε τα σχέδια που έχετε πως θα τα υλοποιήσετε τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο γενικά στον εργασιακό σας χώρο. Ευχάριστες συζητήσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους. Υπάρχουν όμως και πολλές ανατροπές στον προσωπικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε συνεργάσιμοι στον εργασιακό τομέα και τα οικονομικά σας έχουν πάρει μία μικρή ανοδική πορεία.Είστε πολύ κοινωνικοί και αυτό σας κάνει αγαπητούς τόσο στο φιλικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Χαλαρώστε τα πράματα πάνε θετικά για σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας και αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για πολλούς από σας γίνεται ένα ξεκαθάρισμα στις προσωπικές σας σχέσεις και όσοι έχετε διλήμματα θα πάρετε σωστές αποφάσεις. Είναι καλή εποχή να προχωρήσετε  κάποια σχέδια στον εργασιακό τομέα πού στο μέλλον θα σας φέρουν αρκετά κέρδη. Στα προσωπικά σας ένα διήμερο με το ταίρι σας θα σας χαρίσει στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης.
ΛΕΩΝ 
Μεγάλες ανατροπές γίνονται τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα προσωπικά σας για άλλους ευχάριστες και για άλλους όχι. Πολλοί από σας είναι ευχάριστα, αισιόδοξα άτομα και με ανεβασμένη ψυχολογία που σας βοηθά πολύ στα επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε  τον χρόνο σας και αφιερώστε τον περισσότερο στην οικογένεια σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αυτό τον καιρό είστε επιφυλακτικοί με τους συνεργάτες σας. Μην ανησυχείτε τα πράματα θα πάνε καλύτερα τις επόμενες μέρες. Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας που τα έχετε παραμελήσει. Συναντήσεις με αγαπημένα φιλικά πρόσωπα. Στον οικογενειακό τομέα ένα μικρό πρόβλημα θα σας προκαλέσει ανησυχία.

ΖΥΓΟΣ

Ευγενικοί  και ευέλικτοι προσπαθείτε πάντα να ικανοποιείτε τις επιθυμίες των δικών σας ανθρώπων και να προσφέρετε χαρά  και ηρεμία. Συναντήσεις μ αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού  περιβάλλοντος. Έχετε οικονομικά προβλήματα και είστε αρκετά στριμωγμένοι και αυτό σας κάνει νευρικούς και απότομους.Προσοχή στην υγεία σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Στον επαγγελματικό τομέα τα θέματα συνεργασιών σας έχουν άνοδο και αυτό σας καθησυχάζει  και σας ηρεμεί. Πολλοί από σας έχουν μετακινήσεις και μετακομίσεις. Στα προσωπικά σας υπάρχει κατανόηση και ίσως θα πρέπει να πάτε ένα βήμα παρακάτω.Η διπλωματία σας βοηθά να προσεγγίσετε άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Αυτό τον καιρό κάνετε πράγματα που είναι ευχάριστα  και αυτό σας φτιάχνει την διάθεση και σας κάνει χαρούμενους. Είναι καλή εποχή να πάψετε να είστε καχύποπτοι, ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας θέματα και να σταματήσουν οι αντιζηλίες και ιδιοτέλειες στον επαγγελματικό σας χώρο. Νέες ιδέες και σχέδια θα σας αποφέρουν γρήγορα κέρδη .
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ήρεμες οικογενειακές στιγμές σας φέρνουν ηρεμία και ευτυχία. Στα επαγγελματικά σας μία μικρή άνοδος θα σας φέρει λίγα κέρδη και αυτό θα σας ανεβάσει την ψυχολογία σας. Καιρός είναι να ασχοληθείτε με το ντύσιμο σας και γενικά την εμφάνιση σας. Στα προσωπικά σας είστε αρκετά δεκτικοί και προσπαθείτε να ευχαριστήσετε το ταίρι σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με πολλές συζητήσεις και διπλωματία  προσπαθείτε να βρείτε λύσεις και να φέρετε ισορροπία και γαλήνη στον οικογενειακό σας χώρο. Στα επαγγελματικά σας δίνεται έναυσμα για να κάνετε απολογισμό των σχεδίων σας και να σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη όλες της εκκρεμότητες του παρελθόντος και να ξεκινήσετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη τους φάση και πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά να βάλετε μία τάξη και να κλείσετε εκκρεμότητες. Στα προσωπικά σας περνάτε ήρεμες στιγμές με το ταίρι σας που τον τελευταίο καιρό έχετε έρθει πολύ κοντά.Θα συναντήσετε αγαπημένα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος από μακριά και θα χαρείτε.
Μαρία-Ισαβέλλα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X