PET

Απίθανος σκυλάκος κάθεται και βλέπει Frozen σαν μικρό παιδάκι(vid)

Απίθανος σκυλάκος κάθεται και βλέπει Frozen σαν μικρό παιδάκι(vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας απίθανος σκυλάκος που λατρεύει να βλέπει ταινίες της Disney έγινε viral στο TikTok, όταν η αφεντικίνα του ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένας βίντεό του να βλέπει Frozen.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο σκυλάκος ράτσας Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ ακούει να παίζει το τραγούδι της Άννα «Do You Want To Build A Snowman» και γεμάτος περιέργεια πλησιάζει την τηλεόραση να δει καλύτερα τι συμβαίνει.

Τελικά, κάθεται στην άκρη του κρεβατιού και μένει αποσβολωμένος να παρακολουθεί την ταινία κινουμένων σχεδίων “Frozen”.

«Ίσως να είμαι προκατειλημμένη, αλλά είναι ο πιο γλυκός άγγελος. Το Frozen είναι η αγαπημένη του ταινία της Disney» λέει η αφεντικίνα του από το Ντερμπισάιρ της Βρετανίας.

Το βίντεο με τον γλυκύτατο σκυλάκο ανέβηκε στο TikTok και πολύ γρήγορα έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να λιώνουν βλέποντας το αξιολάτρευτο μπουλ τεριέ.

«Είπε: Ναι, Άννα, θέλω να φτιάξω έναν χιονάνθρωπο!» σχολίασε κάποιος χρήστης που είδε την αξιολάτρευτη αντίδραση του σκυλιού ενώ έβλεπε Frozen στην τηλεόραση.

«Αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που έχω δει ποτέ. Το σκυλί μου λατρεύει να βλέπει το Lion King και κλαίει όταν ο Σίμπα χάνει τον πατέρα του» λέει κάποιος άλλος σχολιαστής για το δικό του σκυλάκι.

«Λατρεύω να βλέπω ζώα να παρακολουθούν τηλεόραση» παραδέχτηκε ένας άλλος χρήστης.

«Λατρεύει την τηλεόραση. Χρειάζεται μόνο λίγο ποπ κορν και μια ζεστή κουβερτούλα» συμβούλευσε ένας άλλος χρήστης.

«Το δικό μου το σκυλί αναγνωρίζει μόνο τα σκυλιά. Και ενδιαφέρεται μόνο για τα σκυλιά όταν βλέπει τηλεόραση» λέει κάποια για το δικό της ζωάκι.

«Είναι το πιο γλυκό σκυλάκι σε ολόκληρο τον κόσμο» λέει μια άλλη.

«Μπορείς να καταλάβεις ότι θα λάτρευε να κάνει παρέα με ένα μικρό παιδάκι. Φαίνεται υπέροχο σκυλάκι» σχολίασε ένας άλλος.

@tashacopetattoo

Answer @TikTok and then I never posted again 😂

♬ original sound – Natasha Cope

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X