Πολιτική

Κοντονής προς ΝΔ: Μην γίνεστε ιμάντες μεταφοράς επιχειρηματικών συμφερόντων

Κοντονής προς ΝΔ: Μην γίνεστε ιμάντες μεταφοράς επιχειρηματικών συμφερόντων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Όπερα κωμωδία» χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής την πρόταση της ΝΔ για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο, επισημαίνοντας πως μετά το πόρισμα του Εισαγγελέα Εφετών, σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση και ο αρχηγός της ασχολήθηκαν με αλλότρια θέματα, όπως το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Λονδίνο και το ναυτικό ατύχημα.

«Ήταν φανερό από την αρχή της συνεδρίασης ότι η συζήτηση όχι μόνο θα περιστραφεί σε άλλα θέματα, διότι έχει γίνει συνείδηση σε όλους εκείνους που κατέθεσαν πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής ότι βρίσκονται στο κενό με τη βούλα της Δικαιοσύνης», είπε ο κ. Κοντονής, και προσέθεσε ότι αν κάναμε αυτήν την συζήτηση πριν την έκδοση του πορίσματος του εισαγγελέα Εφετών, του κ. Μπρακουμάτσου, θα μπορούσε κανείς να καταλάβει και υπερβολές και αστοχίες και παραπλανητικά σχόλια.

Το πόρισμα όμως -όπως είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης- έχει κομβική σημασία για το αίτημα που υπεβλήθη για Εξεταστική Επιτροπή, διότι βάζει στο αρχείο τη μήνυση του ισοβίτη (ο οποίος κρατείται για εμπόρια μεγάλης ποσότητας) για τα φυσικά πρόσωπα, και μάλιστα για την εισαγγελέα την κ. Τζίβα, αποδεχόμενο ότι δεν υπάρχει φυσικός αυτουργός για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκαν κάποιοι άνθρωποι από τον συγκεκριμένο κρατούμενο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X