Πολιτική

Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί στη Θεσσαλία μετά το κράξιμο από την Αχτσιόγλου

Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί στη Θεσσαλία μετά το κράξιμο από την Αχτσιόγλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επρεπε να βγει η Εφη Αχτσιόγλου και να τους κράξει για να κινητοποιηθούν οι άριστοι να κάνουν το προφανές. Να σταματήσουν δηλαδή τους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλία που δεχόταν πολύ σκληρά χτυπήματα από την κακοκαιρία Daniel. Πάλι καλά που φιλοτιμήθηκαν, γιατί θα μπορούσαν να σφυρίζουν αδιάφορα, αν και τώρα τίποτα δεν είναι όπως πριν σχετικά με πράξεις που εξοργίζουν τους πολίτες. Τώρα η καμπάνα χτυπάει δυνατά και για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οπότε…

Ετσι αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί στην περιοχή της Θεσσαλίας. Η ισχύς της απόφασης θα είναι αναδρομική και θα αφορά τις πράξεις που τελέστηκαν από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, «σε συνέχεια της Υπουργικής απόφασης με την οποία ρυθμίζονται τα ζητήματα αναστολής λειτουργίας των Δικαστηρίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Κυβέρνηση προχωρά άμεσα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αναστολή όλων των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης (πλειστηριασμών, κατασχέσεων κλπ) στην ίδια Περιφέρεια, από την 7η Σεπτεμβρίου 2023. Εκδόθηκαν επίσης σήμερα δύο ΚΥΑ για τη ρύθμιση δικονομικών θεμάτων από την αναστολή λειτουργίας των Δικαστηρίων».

Αχτσιόγλου: Σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας διενεργήθηκαν πλειστηριασμοί το τελευταίο τριήμερο

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, κατήγγειλε ότι σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας διενεργήθηκαν πλειστηριασμοί το τελευταίο τριήμερο.

«Τις ώρες της τεράστιας καταστροφής και της ανείπωτης τραγωδίας συμβαίνει το αδιανόητο», σημείωσε σε ανάρτησή της η κ. Αχτσιόγλου και συνεχίζει: «Σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας διενεργήθηκαν πλειστηριασμοί, 42 το τελευταίο τριήμερο».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν σέβεται τίποτα και κανέναν. Ανίκανη, ανάλγητη, επικίνδυνη», καταλήγει η Έφη Αχτσιόγλου.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X