Πολιτική

Ανδρέας Σπυρόπουλος κατά Μητσοτάκη: Η Ελλάδα ζει σε ένα καθεστώς που δεν θυμίζει δημοκρατία

Ανδρέας Σπυρόπουλος κατά Μητσοτάκη: Η Ελλάδα ζει σε ένα καθεστώς που δεν θυμίζει δημοκρατία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την άρνηση να δώσει απαντήσεις στη Βουλή στα ερωτήματα για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και κυρίως για τον εθνικό λόγο βάσει του οποίου η ΕΥΠ προχώρησε στην παρακολούθηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ.

«Χθες για άλλη μία φορά δεν έδωσε καμία απάντηση όχι μόνο στον Νίκο Ανδρουλάκη που τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ, αλλά στον ελληνικό λαό, για το τί έχει γίνει πραγματικά με αυτήν την υπόθεση. Δεν έχει αποτυπωθεί σε ένα χαρτί από την υπηρεσία και από την κυβέρνηση ποιοί ήταν οι εθνικοί λόγοι που οδήγησαν την ΕΥΠ να παρακολουθήσει έναν ευρωβουλευτή, που επί οχτώ χρόνια έχει συμμετάσχει σε τόσες αποστολές και έχει αναδείξει σειρά θεμάτων όσον αφορά την Τουρκία. Είναι τυχαίο ότι αποφάσισαν να τον παρακολουθήσουν για εθνικούς λόγους όταν δήλωσε υποψηφιότητα για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ολοκληρώθηκε η παρακολούθηση με την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ;» αναρώτηθηκε και πρόσθεσε:

Σχετικά με τη νέα δημοσκόπηση, που είδε σήμερα το φως το δημοσιότητας, ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπογράμμισε:

«Δεν μας φτάνει και δεν μας ικανοποιεί η τεράστια αύξηση των ποσοστών μας που αποτυπώνει αυτή και άλλες δημοσκοπήσεις. Κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή στην ουσία ο κύριος Μητσοτάκης πώς απολογήθηκε; Είπε: «Και εγώ το ίδιο με τον κύριο Τσίπρα είμαι». Όχι! Ο ελληνικός λαός θέλει κάτι καλύτερο και για την κυβέρνηση του και για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για τη δημοκρατία και για την προοπτική αυτής της χώρας. Και αυτό ζητάμε. Να έρθει μία αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, να κάνει το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων για να μη ζήσουμε αυτά που περάσαμε την τριετία Μητσοτάκη και αυτά που θυμάται ο ελληνικός λαός με την τετραετία Τσίπρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X