Παρασκήνιο

Απεταξάμην τον Κύρτσο! Ο Άδωνις ζητά συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ!

Απεταξάμην τον Κύρτσο! Ο Άδωνις ζητά συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το… βραβείο του καλύτερου μαθητή, του πιο έμπιστου συνοδοιπόρου διεκδικεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν και κανείς θα φανταζόταν πως αυτό το βραβείο το έχει… ήδη πάρει σπίτι του.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση της διαγραφής του Γιώργου Κύρτσου από τη ΝΔ, μετά από μια ανάρτηση – κόλαφο για το σκάνδαλο Novartis, και το Νο2 του κυβερνώντος κόμματος, ο υπουργός της Αναπτύξεως, έσπευσε να αποθεώσει την απόφαση του πρωθυπουργού.

Κι όχι μόνο αυτό. Σαν… καλός μαθητής το πήγε κι ένα βήμα παρακάτω! Ζήτησε και… συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ επειδή στήριξε τον Γιώργο Κύρτσο πριν τις ευρωεκλογές!

Απίθανα πράγματα…

Δεν άντεξε ο Μητσοτάκης! Διαγράφει τον Γιώργο Κύρτσο από τη ΝΔ

Γράφει αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το σφάλμα μου.

Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με Χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη».

Δείτε την ανάρτηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X