Πολιτική

Απίστευτος Άδωνις! Είπε σε δημοσιογράφο να γίνει «σύμμαχος» της κυβέρνησης

Απίστευτος Άδωνις! Είπε σε δημοσιογράφο να γίνει «σύμμαχος» της κυβέρνησης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Πρέπει να είστε σύμμαχός μας στο να συγκρατήσουμε μία πλειοδοσία που τη χώρα την οδηγεί στον γκρεμό» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε καλεσμένος στο OPEN το βράδυ της Παρασκευής (18.03.2022) και κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Πόπη Τσαπανίδου και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, του τέθηκε το ερώτημα για το ράλι τιμών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει άλλα χρήματα καθώς μπορεί να οδηγηθεί η χώρα σε νέα μνημόνια.

«Είναι πράξη ακραίας ανευθυνότητας» σημείωσε και συμπλήρωσε: «…Είναι σα να λες στις αγορές βάλτε αυτή τη χώρα στο στόχαστρο και τινάξτε την στον αέρα. Εγώ ως υπουργός Ανάπτυξης ποτέ δεν πρόκειται να ρισκάρω τη χώρα μου. Αν θέλει ο κύριος Παπαδόπουλος, πολύ ευχαρίστως, εγώ δεν θα το κάνω».

Και πρόσθεσε: «Εσείς κύριε Παπαδόπουλε που είστε πραγματικά σοβαρός άνθρωπος, και δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ, ξέρετε τι θα πει να μπει η χώρα στο στόχαστρο των αγορών. Άρα πρέπει να είστε σύμμαχός μας στο να συγκρατήσουμε μία πλειοδοσία που τη χώρα την οδηγεί στον γκρεμό. Να πείτε στον κόσμο την πραγματικότητα, ότι τα περιθώρια του κράτους δεν είναι άπειρα».

Όλη η συζήτηση εδώ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X