Πολιτική

Χειροβομβίδα κατά του Νίκου Καραμανλή στο παρελθόν-Απειλές για τη ζωή του

Χειροβομβίδα κατά του Νίκου Καραμανλή στο παρελθόν-Απειλές για τη ζωή του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Καραμανλής δέχεται επίθεση. Πριν από δύο χρόνια περίπου  στις αρχές Δεκεμβρίου 2017 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Τότε ο εκδότης των εφημερίδων “Παρασκήνιο”  και “Καρφίτσα” είχε μιλήσει για απειλές που είχε δεχθεί στο παρελθόν. Νίκος Καραμανλής εμφανώς αναστατωμένος υποστήριξε ότι είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν τις οποίες τις είχε αναφέρει στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αλλά και σε αρμόδιους αξιωματικούς.

Υποστήριξε ότι εντόπισε ο ίδιος τη χειροβομβίδα σε απόσταση 5 περίπου μέτρων από την είσοδο του σπιτιού. «Μετά την εφημερίδα είχα πάει να πιω ένα ποτό και γύρισα σπίτι λίγο μετά τη μία το βράδυ. Τελείως τυχαία έπεσε το μάτι μου δίπλα στο φυλάκιο και είδα ένα αντικείμενο. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είπα στον αστυνομικό που με συνόδευε ότι αυτό ήταν χειροβομβίδα», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει.

«Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Μία απειλή. Υπήρχε φύλαξη από αστυνομικό έξω από το σπίτι μου η οποία δυστυχώς έχει κοπεί εδώ και δύο χρόνια».

Ο Νίκος Καραμανλής – όπως είπε – υποψιάζεται ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη χειροβομβίδα. «Και στο παρελθόν με απειλούσαν και μου έλεγαν σταμάτα να γράφεις γιατί θα έχεις πρόβλημα».

Εκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του εκδότη Νίκου Καραμανλή (βίντεο)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X