Πολιτική

Συνέδριο ΝΔ: Θα δώσουν το «παρών» αλλά δεν θα μιλήσουν Καραμανλής – Σαμαράς

Συνέδριο ΝΔ: Θα δώσουν το «παρών» αλλά δεν θα μιλήσουν Καραμανλής – Σαμαράς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα μιλήσουν, δίνοντας πολλαπλά μηνύματα. Την απόφαση τους να παραστούν στο επετειακό συνέδριο της ΝΔ, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή, αλλά να μην πραγματοποιήσουν ομιλία, γνωστοποίησαν στην Πειραιώς οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Γιάννης Πλακιωτάκης είχε χθες συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, για να συζητήσουν για την παρουσία του στο συνέδριο, όπου και ενημερώθηκε για την τελική απόφαση του, και αντίστοιχα σήμερα συναντήθηκε και με τον κ. Καραμανλή, ο οποίος επίσης απάντησε ότι δεν θα λάβει το λόγο.

Συνεργάτες Σαμαρά: «Δεν αλλάζει τίποτα από ότι έχει πει ο Αντώνης Σαμαράς»

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζουν ότι «ο πρώην πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα και δεν έχουν αλλάξει οι απόψεις του».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Σαμαράς έχει διαφοροποιηθεί από όλες τις στρατηγικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη (ομόφυλα ζευγάρια, νομιμοποίηση μεταναστών, ελληνοτουρκικά, φορολόγηση μικρομεσαίων), καθώς όπως έχει υποστηρίξει η Νέα Δημοκρατία παίρνει μεγάλες αποστάσεις, από την παραδοσιακή της βάση. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός έχει εκτιμήσει, ότι η απογοήτευση της δεξιάς βάσης της γαλάζιας παράταξης, θα φανεί με καθαρότητα στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5 έως 7 Απριλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X